sunnuntai 30. syyskuuta 2007

Töitä ja kieli sinisenä

Taas on viikonloppu voiton puolella ja huomenna alkaa uusi kiireinen työviikko. Enää kaksi viikkoa ja projektini seminaari on käsillä, sitten lokakuun lopun voinkin ottaa hiukan iisimmin - toivottavasti.

Olin taas eilen työkeikalla. Meillä oli hauskaa, mutta olin todella väsynyt eikä flunssa ole vieläkään oikein hellittänyt. Päätä on särkenyt koko viikon ja nyt huomaan, että särkee edelleen. Jospa ensi viikonloppu menisi hiukan rauhallisemmin, kun en ole sopinut viikonlopuksi keikkaakaan.

Kiinnitin taas huomiota siihen, että tuohon työmatkustamiseen menee yllättävän paljon rahaa. Täytyykin muistaa pitää hiukan kirjaa työpäivistä, jos vaikka muistaisi ilmoittaa ensi keväänä veroilmoituksessa. Nyt joulukuussa saamme tuntuvat veronpalautukset kumpikin, mutta kyllä me sen edestä teimme remonttiakin. Kotitalousvähennys on sitten mukava juttu.

Niin ja se sininen kieli. Ei, en ole muuttunut chow chow'ksi tai sairastunut vakavasti. Sain pari viikkoa sitten vanhemmiltani tyhjyyttään kumisevaan pakastimeen ison satsin marjoja, joten olen reippaana likkana tehnyt iltapalaksi itselleni vadelma-mustikkajuomaa. Tällä kertaa juomaan tuli vadelmia, mustikoita (no shit), appelsiinimehua ja hiukan mehukeittoa. Nyt on siis kieli sinisenä mustikoista.

Nyt suljen koneen ja ryhdyn setvimään hirviömäistä pyykkipinoa. Kyllä on taas pesty pyykkiä, mutta kuka ihme viikkaisi ja laittaisi kaikki vaatteet siististi kaappiin? Meillä muuten käy harmillisen usein niinistöt eli sukat kadottavat parinsa ja niiden parittaminen on aivan kamalaa puuhaa. Näin muuten taannoin Dressmanilla nerokkaan keksinnön: miesten sukissa oli siistit, huomaamattomat nepparit, siis urospuoli yhdessä sukassa ja naaraspuoli toisessa. Nips vaan ja sukat yhteen ennen pesua. Vau, mikä oivallus! Tässäpä Saulillekin taas yksi sukkavinkki, jos hän vaikka sattuu lukemaan mun blogiani ;)

2 kommenttia:

Minz kirjoitti...

Vai mustikoita. Meillä ei nyt ole pakkasessa enää yhtään, kun ne, mitä ehdittiin pakastaa, sulivat samalla kuin pakastinkin. Hyllyremontin yhteydessä. Ei tullut sitten hankittua lisää.

Meillä odottaisi tuolla vino pino pestävää, mutta olen tässä odotellut inspiraatiota... Ehkä sitä ei ihan heti tule, mutta kunhan pikkarit tai sukat loppuvat, niin sitten on pakko. =oP

Aimo annos kirjoitti...

Voi harmi, marjoja on niin mukava syödä pitkin talvea :)

Sain eilen illalla superinspiraation ja järjestin puhtaat pyykit, nyt kun vielä saisin silittämiseen saman inspiksen.