maanantai 1. lokakuuta 2007

Kilot ja kauhistus!

Kävimme tänään kaupassa lähiputiikkia isommassa marketissa. Emme ostaneet mitään mitä ei olisi saanut lähikaupastakin, mutta mieheni halusi pienelle ajelulle. Hyppäsimme siis moottoripyörän selkään ja painelimme Prismaan.

Kaupasta tarttui mukaan vaikka mitä perusjuttuja, pari litraa mehua ja maitoa, leipää, kilo banaaneja, kilo omenoita, kilo jauhelihaa, reilu kilo makaroneja (uunissa on muuten liha-makaronilaatikko, kuka olisi arvannut), juustoa, ruokakermaa, salaattia ja sen sellaista. Moottoripyörän kanssa on melko hankala olla kyydissä, jos molemmissa käsissä on muovikassit, joten pakkasin ostokset reppuun. Reppu selässäni painoi ihan ruokottoman paljon ja istuin kotimatkan ihan takakenossa. Kotiin tultuamme sain päähäni kokeilla kuinka paljon painan ruokareppu selässäni.

Järkytys oli suuri kun tajusin, että repun, ruokien ja prätkätakin kanssa painan melkein saman verran kuin pari vuotta sitten. Kannoinko ihan oikeasti melkein lähes kahtakymmentä liikakiloa? Ja miten se tuntuikin nyt niin hurjan raskaalta. Nipistää ja kiinteytyä voisi sieltä täältä enkä edes nyt en ole täysin tyytyväinen ulkomuotooni, mutta tajuan nyt, että tärkeintä oli päästä isosta painolastista eroon.

3 kommenttia:

Tekosyy kirjoitti...

Meillä ja teillä on sitten ollut samaa ruokaa tänään. Lihamakaronilaatikko on aina niin hyvää!

Kirsikka kirjoitti...

Huoh... Mulla oli pari vuotta sitten "vain" kymmenen kiloa vähemmän painoa, mutta silti haluaisin siihen tilaan takaisin.

Jos on tehokkaita, nopeita ja helppoja dieettivinkkejä, tiedät minne ilmoittaa...

Minz kirjoitti...

Se onkin hyvä pitää tuollaisia herätyspunnituksia välillä niin oikein konkreettisesti huomaa, mitä se painonpudotus vaikuttaa! Itseltä ei ole lähtenyt kuin kymmenen kiloa nyt, mutta sekin jo tuntuu. Olo on energisempi, eikä se ole ollenkaan huono juttu, että vaatteetkin ovat löysempiä kuin ennen. =oD