keskiviikko 12. joulukuuta 2007

Hiukset hyvin, kaikki hyvin?

Kävin kampaajalla tänään. Nyt on päässä uusi, kiiltävä väri ja pehmoisen seksikkäät kiharat. Kampaajalla oli hetki ylimääräistä aikaa, joten hän taikoi minulle näpsäkän kampauksen. Hyvillä mielin menin kampaajalta kuluttamaan aikaa ennen treffejä mieheni kanssa.

Perjantaina on häät, jonne miehelle piti saada puku, joten tarkoituksenamme oli suunnata miehen koulun jälkeen kohti kauppoja. Otin itse varaslähdön ja kävin katsomassa mekkoa - enhän toki halua jäädä mieheni varjoon. Uusilla hiuksilla on muuten melkoinen vaikutus sovituskopissa: Kaikki, siis todellakin kaikki, näyttää hyvältä.

Ostosreissumme oli menestys, mies sai pukunsa, jossa hän näyttää syötävän hyvältä. Ja jos saa sanoa, olen minäkin melkoisen herkullinen omassa asussani. Tätä retostelua täytyy puolustella sillä, että minun täytyykin tuntea itseni muutamaa astetta seksikkäämmäksi, sillä juhlavieraana on eräs ihminen, joka pelkällä läsnäolollaan saa mieleni matalaksi (jopa niin matalaksi, että voisin jättää koko häät väliin). Sihisevän kuuma asu kuitenkin auttaa kummasti asiaa ;)

Niin ja se jumppa, se nyt sitten jäi, kun vielä heikottaa. Harmittaa niin vietävästi, mutta otan ensi viikolla korkoineen takaisin - nyt vaan sitten erikoisen tehokas karkoitusloitsu flunssalle.

2 kommenttia:

emmi kirjoitti...

Kuulostaa lupaavalta, teidän puvut! :) lähetä sit valokuvia.
Jaa, kukas oikein on sit niin epämiellyttävä tyyppi..?

Aimo annos kirjoitti...

Mun täytyy kertoa siitä vaikka viinipullon ääressä, tai kahden ;)