lauantai 8. joulukuuta 2007

Lallin kumaus Tampereella

Tuomaristo ei ole vielä tehnyt päätöstään, joten varmuudella ei voi vielä sanoa naurattiko eilen eniten Lallin kumaus -niminen alkudrinkki viikinkiravintola Haraldissa, Tillikan Kellarissa pelatut parisuhdepelit elikkäs pelien klassikko Kimble ja Parisuhde Peli -lautapeli vai väärään suuntaan virtaava joki. Kokonaisuudessaan eilinen oli hurjan hauska, joten varsinaista huippujuttua on vaikea yksilöidä. (Okei, myönnetään, että Lallin kumaus naurattaa vieläkin. Hih hih hih hih, Lallin kumaus.)

Yllätys ainakin onnistui mainiosti, ja yllätetyn osapuolen ilme hotellin eteiskopissa oli valokuvan arvoinen. Kuvaa tuosta tilanteesta ei kuitenkaan ole, eikä sen puolen oikein muistakaan tilanteista, sillä jostain syystä illan aikana otetut kuvat olivat enemmän tai vähemmän tärähtäneitä jokainen. Ai miten niin se johtuu kuvaajasta?

Aamuinen olo sai epäilemään paikallisen vesijohtoveden laatua, mutta olo koheni kummasti vesimeloniaamisen ja jatkounien jälkeen. Suuntasimme puolenpäivän aikaan kohti kotia ja tässä sohvalla on maattu nyt muutama tunti enemmän tai vähemmän rikkipoikkipuhkinaisina.

Kiitos mahtavalle seuralle. Kiitos ja anteeksi Haraldin huumorintajuiselle ja kärsiväll(isell)e tarjoilijalle sekä Tillikan Kellarin baarimikolle. Hih hih hih hih, Lallin kumaus.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voihan Lalli! Mua höynäytettiin aivan ihanalla tavalla! Kiitos vielä kerran! :)

Aimo annos kirjoitti...

Hyvä, että meni täydestä :)

Oli hurjan kivaa!