perjantai 7. joulukuuta 2007

Terve, Tampere!

Kun miehen ohjelmoinnin koe (huokaus, insinöörit, insinööriopiskelijat, huokaus) päättyy yhden tienoilla, suuntaamme kohti Tamperetta ja äärimmäisen hyvää seuraa. Ihanan ystäväpariskuntamme kauniimpi puolisko on autuaan tietämätön siitä, että liitymme heidän seuraansa Tampereella. Huoneet on varattu yksissä tuumin juonittelukumppanin kanssa jo kuukausia sitten.

Miehenikin oli höynäytettävien listalla aina tiistaihin saakka. Yllätys meni pilalle siinä vaiheessa, kun herra muisti tuon ohjelmoinnin kokeen, joka oli ohjelmoitu perjantaille klo 12.00-15.00. Mies ei sitten muistanut/älynnyt/tajunnut, että Tampereella olisi kiva tehdä muutakin kuin vain olla yötä hotellissa, kolmen jälkeen kotoa lähdettyämme olisimme olleet joskus kuuden pintaan perillä. Mies kuitenkin teki ison työn ja suostutteli opiskelutoverinsa ja opettajansa aikaistamaan kokeen, joten pääsemme lähtemään jo puoli kahden bussilla. Vähän parempi.

Tiedossa on siis pikainen pyrähdys Tampereelle ja ohjelmassa on ainakin illallinen Haraldissa, shoppailua ja sitä hyvää seuraa. Jei!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi Tekosyy täällä toivottelee hyvää reissua Tampereelle.
Viihtykää!