maanantai 7. tammikuuta 2008

Pizza is a dish best served cold

Eilinen pizza (pitsa?) maistuu vallan mainiolta jääkaappikylmänä kenkun työpäivän jälkeen. Kenkun työpäivän takia oli mukava parkkeerata koneen kanssa sohvalle, osaksi sohvaa, syödä kylmää herkkua ja katsoa miehen imurointia. On se mies sitten kätevä, kun sille päälle sattuu tai pakotetaan.

Aamu alkoi oikein mukavasti. Heräsin kuudelta ja olin tikkana pystyssä. Ero tavallisien aamujen torkutuksiin taisi olla niin valtava, etten edes ehtinyt olla väsynyt. Mielessäni kyllä kävi ensimmäiseksi päiväunet. Syy aikaiseen herätykseen oli aamujumppa tai tarkalleen ottaen aamuspinning. Kirmasin salille ja olin kuin olinkin ajoissa pyörän selässä (kerrankin!). Ohjaaja tosin oli unohtanut uuden aikataulun eikä saapunut paikalle. Siispä pois pyörän selästä ja saliohjelman kimppuun. Hiukan suunniteltua lyhyemmän käynnin takia ehdin jopa lojua saunassa hetken. Aikasta kivaa. Työpäivän alkuun kuului puolestaan johtajan synttäriyllärikahvit, joten kuntoilun päälle sain skumppaa ja prinsessakakkua.

Muuten sitten koko päivä onkin ollut melkoinen kakkapökäle (ja siitäpä tulikin mieleeni tämä). Huomenna lisää samanlaista. Ottaisin yhden tujun töräyksen reippautta, laskupäätä ja näppäryyttä, kiitos.

Ei kommentteja: