keskiviikko 20. helmikuuta 2008

Näinhän täällä käy

Remontissa on taas edetty. Keittiön ja eteisen välimaastoon on ilmestynyt vino pino betonisäkkejä, ovi on irroitettu karmeine karmeineen ja seinä on entistä siloisempi. Ihan ei tällä viikolla ehditä laattahommiin ja remontin valmistuminen venyy väistämättä ensi viikolle. Toiveita kuitenkin on saada urakka hoidettua ensi viikon aikana. Tervetuloa siis korkkaamaan uusi kylpyhuoneemme, hankolaiset. (Kutsu koskee vain kolmea hankolaista kerrallaan ja heidän nimiensä tulee olla Emmi, Jani ja Milla. Henkilöllisyys tarkastetaan (kylpyhuoneen) ovella.)

Jos jaksan, ehdin ja muistan, nappaan aamusella pari kuvaa. Betonisäkkikukkula kaikessa karuudessaan melko liikuttava näky. Ja ne karmit, voi kamala (karmea).

Kylpyhuoneesta puuttuu (kaiken muun lisäksi) suihku ja termostaatti (ja sekoittaja tai mikälie, no kuitenkin kaikki suihkuun liityvä) sekä allaskaappi ja seinäkaappi. Peilikaappi ja valaisin meillä jo on, ja jos ihan tarkkoja ollaan, yksi allaskaappikin kävi kääntymässä asunnossamme, mutta se todettiin tarkistusmittausten jälkeen liian suureksi (siis takaisin Ikeaan). Pönttökin on, enkä nyt tarkoita pelkästään miestäni, ja taloudellisina ihmisinä (ei saa nauraa) käytämme vanhan altaan ja hanan.

Mitäs muuta sitä vielä puuttuu ihmislapsen vessasta? Uudet pyyhkeet! Uuden värisuunnitelman mukaan pyyhkeiden ja muun oheissälän väritys on punainen. Harmaa, valkoinen ja punainen, ei mikään ihan kamala yhdistelmä, eihän? Ongelmana vaan tietty on, ettei minulla ole yhtäkään punaista pyyhettä. Vanhoista pyyhkeistä oranssit saavat jäädä, sillä yhdistelmänä harmaa, valkoinen ja oranssi ei myöskään ole kovin paha. On tämä niin rankkaa ;)

Ennen kuin lopettelen tältä päivältä ja liityn univahvuuteen vieressä tuhisevan ja ruhisevan (!) miehen kanssa, annan ilmaisen vinkin kaikille muille naisille (ja miksei myös miehillekin, olen suvaitsevaisella päällä): Korkeakorkoisten saappaiden kanssa ei kannata käyttää varvassukkia, ellei halua saada pikkuisten varpaidensa välejä vereslihalle.

(Tälle kirjoitukselle myönnetään viiden vuoden takuun lisäksi sulkeiden epävirallinen Suomen ennätys.)

2 kommenttia:

Minz kirjoitti...

Niin sitä jo kovasti sisustetaan kylppäriä! =oD Hienoa! Vielä pieni tujaus, niin huone on valmis.

Meillä on tuo kylppäriremppa vuorossa ensi- tai sitä seuraavana kesänä. Katsotaan nyt, miten saadaan näitä keskeneräisiä asioita pois alta ensin. Hinnat kun eivät pahemmin pakkaa halventumaan tässä ajan mennessä eteenpäin...

emmi kirjoitti...

Kuulostaa jo hiukan paremmalta! Odotamme innolla wc:n korkkausta. Kai sulla on kuohuvat jo jääkaapissa? Milla saanee leikata nauhan? ;)