tiistai 19. helmikuuta 2008

On se hyvä (ettei lehmät lennä)

Kylppärin lattialla oli sitten hiki. Maanantaina kylpyhuoneessamme pyörähtänyt kuivausfirman kaveri sanoi jo kynnykseltä, että hän soisi lattian olevan kuivempi ja kovempi. Tuomio oli tyly: pikeen saakka betonit pois. Piki oli onneksi pitänyt pintansa, joten sen pidemmälle ei pintaa tarvinnut raapia (olisihan siinä jo tullut naapurin katto vastaan).

Seinänaapurikin kävi ihmettelemässä myllerrystä. Hän tiesi kertoa, että jossain toisessakin asunnossa on ollut samanlainen ongelma. Mielenkiintoista, hyvin mielenkiintoista.

Seuraavaksi valetaan uusi lattia, vanha on madaltunut kymmenen senttiä, joten valamista riittää. Urakoitsija on onneksi tällä välin tehnyt seinien pohjatyön valmiiksi, joten ihan kamalasti ei aikataulumme petä. Koputetaan nyt kuitenkin puuta, betonia ja muuta, ja toivotaan, että lehmät lentäisivät.

Maanantaina kävimme valitsemassa lattia- ja seinälaatat. Seinämateriaalit kustannamme itse, mutta hinnaksi laattojen osalta tulee noin 120 euroa, joten ei paha ollenkaan. Lattia on hiukan kalliimpi, mutta valitsin mielestäni oikein kauniin laatan. Värit ovat harmaa ja valkoinen, ei ihan se mitä olin suunnitellut, mutta ei paha kuitenkaan.

1 kommentti:

Minz kirjoitti...

Jahas, sinne häipyi ensimmäinen viestini bittitaivaaseen...

Josko vielä muistaisin, mitä kirjoittelin. Jotain, että remontin kanssa sitä saa tuhdattua kyllä aikaa ja kun teette homman kunnolla, niin kohta teillä on ihkauusi, putipuhdas ja hieno kylppäri! Tsemppiä!