keskiviikko 13. helmikuuta 2008

On viatonta ja kainoa harrastukseni ainoa

Jumppakärpästely on viatonta, kyllä. Kainoa, juu-uh. Mutta ei se nyt sentään ole ainoa harrastukseni, vaikka välillä siltä tuntuukin.

Eilen olin iltatilaisuudessa paikkakunnan isossa konsertti- ja kongressitalossa. Ohjelmassa oli hauska naisten ilta ruokailun, viinin, hyvän seuran sekä Smokkijätkien merkeissä. Olin hiukan myöhässä aloituksesta, sillä kävin töiden jälkeen salilla ja suihkussa. Tuttu vuoropäällikkö soitteli jo perään ja oli hyvin iloisen kuuloinen, kun kerroin olevani matkalla määränpäähän suoraan salilta. Oli kuulemma jo arvellutkin minun olleen jumpassa ja kertonut tästä muillekin ennen kuin soitti minulle. Olivat saaneet hyvät naurut, kun arvaus oli osunut aivan oikeaan. Onko minusta todellakin tullut näin tylsä? :)

Mitäs muita harrastuksia minulla sitten onkaan? Tärkeimpiä ovat lukeminen (note to self: Lukutoukat pitää elvyttää), elokuvat (note to self: elokuvablogiin pitää kirjoittaa), ruoka (note to self: tee enemmän ruokaa kotona, katso uusia reseptejä vaikka ruokablogeista) ja blogit (note to self: hillitse hiukan blogi-intoilua). Löytyyhän noita, loppupeleissä aika viattomia ja kainoja kaikki, mutta ei ollenkaan tylsiä, eihän.

Remonttirintamalta kuuluu kummia. Minz taisi viime postauksen kommentissaan olla ihan oikeassa, että isännöintsijällä on ollut jonkinlainen aavistus ongelmamme syistä ja taustoista. Oli kuulemma heti luvannut taloyhtiön maksavan kaiken lattiaremonttiin liittyvän, vaikka hänen saneluitaan ei oltukaan kuunneltu.

Kahden laattakerroksen alta löytyi vielä kolmas. Tässäkään ei ollut vesieristystä, ei sitten ollenkaan. Kohta ollaan betonilla, toivottavasti. Sitten valuhommiin, kunhan kosteusasia selviää.

Remontin kesto on vielä epäselvä, mutta juuri nyt sekään ei huoleta. Naapurirapun vessakin on jo koekäytetty eikä se ollut yhtään niin kamalaa. Koko hommaan meni vain viisi minuuttia (kyllä, katsoin kellosta). Aamuyön pissareissu on tosin vielä kokematta. Sitä odotellessa painun nyt pehkuihin, huomenna on aikainen herätys. On ehkä ihan hyvä olla hereillä, suht virkeä ja edes vähän pukeissa, kun putkimies tulee aamulla.

5 kommenttia:

Minz kirjoitti...

No hyvä, ettei isännöitsijän kanssa tarvitse tukkanuottasille lähteä maksuvelvoitteista sentään. =o) Ja hieno juttu, että löytyy se sellainen varaveski sitten, vaikkakin vähän kauempana, mutta kuitenkin.

Toivotaan, että pikaisesti pääsette kokoamaan huonetta käyttökuntoon!

Tsemppiä! Ja hyvää Ystävänpäivää!

Maissi kirjoitti...

voih :(

Maissi kirjoitti...

voih :(

Maissi kirjoitti...

ja vielä kerran voih :(

hyvää ystävänpäivää!!!

Kirsikka kirjoitti...

No eipä oo teilläkään helppoa. Toivottavasti remppahomma sujuu nyt tuskattomasti ja ilman enempiä komplikaatioita.