maanantai 24. maaliskuuta 2008

Ennen ja jälkeen

Tässä hiukan kuvia kylppäristä, enempää kuvia minulla ei vanhasta ollutkaan ja näidenkin kaivaminen koneelta oli työn ja tuskan takana. Työn ja tuskan lisäksi pienestä kylppäristä on kovin vaikea ottaa hyviä kuvia. Siis sisustuksesta riippumatta.Hailakansininen pönttömme vaihtui yllätyspyllätys valkoiseen. Kuka olisi uskonut?Vähän lisää säilytystilaa. Ainoana säiltyselementtinä oli ankea peilikaappi, mutta nyt kylppärissämme on iso peili, allaskaappi ja tuo korkea kaappi. Kyllä nyt on tilaa myös vessapaperille.Tähän ei varmaankaan tarvitse sanoa sen enempää. Varmasti jokainen näkee tarpeen muutokselle ennen -kuvassa.

6 kommenttia:

emmi kirjoitti...

En meinannut edes muistaa, että nuo kaakelit olivat noin hehkeät, siis ennen. Eikö ookki aika ihana tunne, kun se on nyt valmis ja ohi ja just, ihan ihmisten kylppäri.

Aimo annos kirjoitti...

Ihmisten kylppäri, tosiaankin :D Ihan on mukava muistuttaa mieleen tuo vanha kylppäri itselleenkin.

Minz kirjoitti...

Vau! Upeaksi olette nyt kylppärinne saaneet ja vessaan lisää säilytystilaa, se on aina tervetullutta! Onneksi olkoon! Tuntuu varmaan hyvältä! =oD

Kirsikka kirjoitti...

No mutta eikös tuo vanha kuosi ollut tuollainen mukavan retro ja siksi siis muodikas... ai ei vai? :)

Marsu kirjoitti...

Wow! Hieno! Ja yhdyn edelliseen kommenttiin että olihan se vanha kylppäri aika trendikäs.. ;)

Meinasinkin jo udella siitä haastattelusta! Mutta ymmärrettävää että jäät. Pidetään peukkuja, että reagoivat siellä nopeasti sun pyyntöön. :)

Aimo annos kirjoitti...

Minz, kiitos tsemppauksesta rempan aikana :)

Kirsikka, retro ja retro. Miehen kummipojan äiti ehdotti jo pari vuotta sitten, että sitten joskus rempan yhteydessä kannattaa säästää yksi laatta ja vaikka kehystää. Hyvä ajatus, mutta harmillisesti se unohtui tuossa rempan tohinassa.