maanantai 3. maaliskuuta 2008

Päin seiniä, kattoa ja lattiaa

Hyvää neljättä remonttiviikkoa. Seinät ja lattia valmistuivat loppuviikosta, katto tänään. Takapakkikin on taas vaihteeksi kuulunut kuvioihin, sillä putkimies sairastui, joten eipä ole vieläkään vettä. Uusi pönttö on tosin ämpäritekniikalla käytössä. Toiveissa olisi saada remontti valmiiksi tällä viikolla.

Arvata saattaa, että viikonlopun valtiovierailu piti perua. Harmittaa vieläkin vähän, vaikka olikin muuten ihan tehokas ja mukava viikonloppu.

Mitäs muuten? No eipä juuri mitään. Pari viikkoa sitten perjantaina askelkyykyssä vihlaissut polvi juilii edelleen. Ei ole polvituki paljoa auttanut ja lepääminenhän on aivan mahdoton ajatus, vaikka en tänään en poikkeuksellisesti ollutkaan jumpassa. Kävin iltapäivällä kampaajalla, joten hikoileminen olisi ollut synti ja häpeä ;)

Kampaajakäynti osui aika hyvään saumaan, sillä minulla on työhaastattelu keskiviikkona. Aavistuksen verran jännittää. Olen jotenkin vakuuttunut, etten haastattelutilanteessa saakaan sanaakaan saksaa suustani tai puhun ihan höpöjä. Jännityksestä varmaan johtuu myös se, että kuvittelen koko ajan haastattelun olevan huomenna, ihan kuin olisin vahingossa merkinnyt tapaamisen kalenteriini väärälle päivälle. Mutta en ole, enhän?

Viime kuun teema, musiikkiotsikot (Freud, Marx, Engels & Jung ja Eppu Normaali) ei saa jatkoa ainakaan tässä kuussa. Katsotaan sitten ensi kuulle jokin kiva teema, vaikka sananmuunnokset.

5 kommenttia:

Minz kirjoitti...

Vai on tullut vähän hidastuksia matkaan. Niitä pakkaa aina tulemaan. Mutta kohta se on jo valmis! Pieni loppukiri vielä vain! =o) Tsemppiä!

Kirsikka kirjoitti...

Wau! Onnea haistatteluun! Kerro sitten miten meni ja minne hait ja pääsitkö ja kaikki muukin.

Nimby kirjoitti...

Onnea matkaan! Hyvin se haastattelu menee, me kaikki virtuaaliset kanssaihmisesi uskomme sinuun! =)

Anonyymi kirjoitti...

Pääsiäisenä valtiovierailu part II?

Rokkis kirjoitti...

Mihin oot hävinny?