keskiviikko 23. huhtikuuta 2008

Ah(d)istaa


Ahistaa


Ahistaa

Katsokaa kuinka hellästi mies koskettaa koneen kylkeä.

Makuuhuone täynnä pyykkiä (pestyä ja pesemätöntä), olohuone tietokoneiden (monikossa, kyllä) valloittama. Ei jaksa, ei kykene. Tulin eilen kotiin kolmen päivän työreissusta ja loikin suoraan salille. Tänäänkin välttelin kotihommia salilla 628 kilokalorin edestä. Kämppä pitäisi pistää taas järjestykseen, mutta ihan en vielä jaksa.

Eilisen salikeikan jälkeen kyllä puursin pitkään käsilaukun kanssa. Tällä kertaa käsilaukussani oli kaikkien tavaroiden lisäksi shampoota. Kokonainen pullollinen. Valtoimenaan. V*ttu. Nahkahanskani eivät ole vieläkään kuivuneet ja epäilen kahden akkulaturin menneen pilalle. Akkulatureita on kämppä väärällään (tosin ei Sony-Ericssonin) ja nahkahanskatkin olivat parhaat päivänsä nähneet. Jos iPodin laturi/yhteyspiuha on mennyt rikki, niin se kyllä harmittaa. Ihan oikeasti. Miksi ne pullot on niin pirun onnettomia? Triviatietona kerrottakoon muuten, että laukussani oli yksitoista (11) kynää. Melkein yhtä kamalaa on se, että kotonamme on tällä hetkellä neljä pöytäkonetta (joista tosin kaksi ihan raatoja), kaksi näyttöä ja yksi kannettava.

Tuossa kuvassa yllä nuo pestyt kynät, yhdestä tosin tuli vielä shampoota, kun mies yritti kirjoittaa sillä äsken. Purkissa kynien takana on muuten omat ruuvimeisselini, sivuleikkurini, pihtini ja kaikki muut todella naiselliset välineet, joita mies on törkeästi käyttänyt uusia koneita kasatessaan. Eteisessä siintää pari lisäahdistusta aiheuttavaa asiaa: Vanha näyttö, joka odottaa noutoa vissiin maailman tappiin ja miehen kypärä, jota tuo toope säilyttää eteisen tuolilla. Siis ihan oikeasti. Miehet!

Nyt kun puhutaan ahdistuksesta ja miehistä, niin puhutaan sitten kunnolla. Viime viikonloppuna, sopivasti syntymäpäiväni aikaan törppöillyt mies lähtee viikonloppuna työkavereiden kanssa risteilylle. Se jos mikä ahdistaa. Tai, muotoillaan asia näin: Firman risteilyt pitäisi kieltää lailla.

1 kommentti:

Minz kirjoitti...

No, voihan! Sitten kun lähtee, niin lähtee kunnolla - ärsyttelyt meinaan. On sulla ollut "mukava" kotiinpaluu. Tutulta kyllä kuullostaa! Meillä ei ole kenenkään tavarat turvassa, kun jotain mies lähtee tekemään, käyttää niin keittiöveitsiä remontointiin kuin kaikkein kalleinta mustekynääni reikien tekemiseen multaan... Vaatteet eivät tietenkään kulkeudu kuivausrummusta kaappiin, vaan siellä ne saisivat olla hamaan ikuisuuteen ja likaisia vaatteita nyt ei ainakaan saada likavaatekoriin, saatika pesukoneeseen asti. Sama ongelma keittiössä: astianpesukonetta ei voi tyhjätä puhtaista astioista, eikä sinne ainakaan voi laittaa likaisia, jos se joskus sattuisi tyhjä olemaan...

Mutta tosi kenkku, että sait sitten vielä kässärisikin käydä läpi. Shampoon ilkimys!

Tsemppiä! Kyllä se siitä - pakkohan sen on!