maanantai 7. huhtikuuta 2008

Käyrä laskuun ja syke nousuun

Makasin sängyllä viisi minuuttia. Uusi sykemittari piippasi kuin mikroaaltouuni ja kertoi, että OwnIndex 53 (elite). Kiva kuulua edes joskus eliittiin. Kunto on siis vissiin ihan hyvä, vaikka illan pumpissa syke huitelikin välillä 160:ssa (olin siis anaerobisen kynnyksen alueella). Just. Pumpin jälkeen pumppu piipautti sykemittaria vielä venyttelyssäkin, jopa sen verran, että kävi nolottamaan.

Jos ei vielä ole käynyt selväksi, olen saanut synttärilahjaksi toivomani sykemittarin. Sen verran jännitti hankinta, etten ottanut sitä mallia, jonka olisin ihan ihkaoikeasti halunnut. Päädyin hiukan halvempaan ja hiukan karvalakimpaan versioon. Se on minulle ihan hyvä, vaikka väri ei olekaan supercoolin viileä eli valkoinen (realisti minussa totesi myös, että tällä touhutädillä valkoinen on melko nopeasti harmaa). Väreistä kiinnostuneille kerrottakoon, että sykemittarini on väriltään cool pink, mitä sekin nyt tarkoittanee, siis sellainen vanha roosa (vanhalle toosalle).

Eilinen v*tutuskäyrä on jo loivassa laskussa, vaikka mies pitikin pistää sohvalle nukkumaan. Sanokoon muut mitä sanovat sohvakomennuksista, mutta itse olen sitä mieltä, että seuraavana aamuna (tai tässä tapauksessa kolmen tunnin päästä) töihin heräävänä olen täysin oikeutettu edes jonkinlaiseen unirauhaan. Piste.

Huomenna painun töiden jälkeen tatuoitavaksi. Tai kuten eräs työkaveri kysyi tänään: "Onko sulla huomenna se reikäpäivä?" Vastasin minulla olevan joka päivä reikä päässä. Jotain siitä reiästä kertonee se, että minua harmittaa aivan vietävästi noin viikon jumppakielto. Jo huomiselta jää väliin suosikkijumppani, keskiviikolta taas kiertoharjoittelu, torstailta pump, perjantailta bailatino ja vatsapakara (vatsapakara, hih hih). Veikkaisin kämpän kiiltävän puhtauttaan torstaihin mennessä ;)Remontin aikana kovia kärsinyt eteisen seinä (kuvassa) korjataan muuten viikon päästä torstaina, siis juuri ennen perjantaita (ohho, se osaa viikonpäivätkin), jolloin lauma työkavereita tulee kylään. Eteisen seinän lisäksi urakoitsijamme aikoo lätkiä kattolistat... ööö kattoon, seinään, kattoon. Taitaa olla edessä Aimolla yösiivous. Huoh.

Lisäyksenä (13.4.) maanantain parhaat jutut kuvattuina. InStyle auf Deutsch, suklaata (nam) ja uusi sykemittari.


Suklaa on niin hyvää, että siitä pitää ottaa lähikuva. Tämä suklaa on muuten aivan ehdoton suosikkini.

Ei kommentteja: