sunnuntai 13. huhtikuuta 2008

Valokuvia ja synttäreitä

Lähipiirissäni huhtikuu on synttäreiden superaikaa. Tänään on anopin syntymäpäivä, onnea! Anoppi ja appi kävivätkin tänään kahvilla ja toivat tuliaisiksi gerberan. Anoppi sai synttärionnittelujen kera aivan samanlaisen - onpa meillä hyvä maku :)

Sisustuspuolella olen puuhaillut rymsteeraamisen lisäksi enemmänkin. Pääsin valokuvaprojektissani aimo harppauksen eteenpäin, kun sain vihdoin tarvittavan määrän kehyksiä ja motivoitua miehen kiinnittämään hyllyt seinille. Tarkoituksenani on lisätä (siis pistää mies lisäämään) hyllyjä, kunhan saan niitä Ikeasta. Valokuviakin on jo liuta odottamassa kehyksiä ja seinälle pääsyä. Tähän mennessä paikkansa ovat jo saaneet nämä kuvat.

Ylärivi: miehen äidinäiti ja isänisä, ensimmäinen yhteiskuvamme, mies aivan poikki jalkapallo-ottelun puoliajalla, minun isoäitini isän puolelta
Alarivi: minä vauvana isäni veljen sylissä, isosiskoni vuonna 1977, mieheni isänäitinsä sylissä, mieheni äitinsä sylissä

1 kommentti:

emmi kirjoitti...

Oletpa tyylikkäästi saanut laitettua arvokkaat ja varmasti rakkaat valokuvat esille. Voi kun itekin saisi tuollaisen puhdin.
Sisustus tai huoneenvaihtopuhti on tosin tässäkin huushollissa ollut tänään! Olohuoneesta tehtiin tietokonehuone ja päinvastoin! :) hurjaa. Mutta hei ollaan kuulolla taas! Ja mites niitten veneitten kanssa? :)