perjantai 9. toukokuuta 2008

Brand spanking new, all singing, all dancing Blogilista.fi

Kyllä sitä nyt haukutaan. Blogilistaa nimittäin. Enpä tiedä johtuuko tämä vain minusta vai onko joku muukin sitä mieltä, että Sampo-pankin sähellyksen jälkeen väki tuntuu olevan taipuvaisempaa muutosvastarintaan. Okei, onhan se vielä ihan sekaisin koko lista. Kovasti täytyy säätää ihan itse, että homma näyttää edes vähän siltä miltä sen pitäisi.

Yritän itse kuitenkin täsyin tapojeni vastaisesti ottaa tämän muutoksen rauhallisesti ja pysyä positiivisena. Helppohan se tosin on ottaa rauhallisesti, kun en tuossa tohinassa edes menettänyt yhtään tilaajaa vaatimattomasta 16 tilaajani joukosta (oikeasti, kaunis kiitos vaan kaikille :)) ja yhdessä vaiheessa tilaajia oli reippaat 400, mikälie virhe kehitetty hivelemään juuri minun (ja kaikkien muiden) itsetuntoani. Pari juttua tietty haluaisin heti kuntoon:
- Hakutoiminto on aivan onneton, aikaisemmin sai etsittyä blogin kivasti osalla blogin nimestä. Nyt tietyn blogin hakeminen on melkein mahdotonta.
- Tarkista heti -namikka oli niin kätevä wanhalla kunnon Blogilistalla. Onneksi nappia on jo lupailtu uudelle listalle ja hyvä niin.
- Luettujen suosikkien päivittyminen luetuiksi takkuilee, mutta kaipa sekin korjataan.
- Ulkonäkö on vähän ankea, mutta siihen kyllä tottuu - kaikkeen tottuu.

Minut on kai kovin helppo voittaa puolelleen. Listan ollessa päivitystyön aikaan keskiviikkona alhaalla hymyilin kuin mikäkin hölmö etusivun kuvalle. Olivat sitten retaleet laittaneet tämän etusivulleen ja meikälikka oli myyty. Eihän LOLcatseille voi olla vihainen. Mä olen niin helppo.

helpercat.jpg
more cat pictures

1 kommentti:

Kirsikka kirjoitti...

Mulla ei oo Sampossa (enää, luojan kiitos) tiliä, joten en päässyt osalliseksi siitä hässäkästä. Nyt täytyy ottaa kaikki ilo irti tästä Blogilistan kökköämisestä.

Tuo katille naureskelin minäkin, mutta en enää edes muistanut koko elukkaa, kun uuteen Blogilistaan tutustuin. Kerpele.