tiistai 7. lokakuuta 2008

Blogihiljaisuus päättyy

Elma-täti on harvoin (jos koskaan) väärässä. Elmanaattori kiteytti minuakin kohdanneen ongelman tällä viikolla: Mitä harvemmin kirjoittaa, sitä vähemmän on sanottavaa. Mitä tässä nyt oli? Melkein kuukauden tauko? Silti tuntuu, ettei ole mitään sanottavaa. Toisaalta taas on tapahtunut vaikka mitä ja kuinka paljon.

On ollut läksiäisiä, mökkiviikonloppuja, auton hankintaa, ikäviä ihmisiä, ihania ihmisiä, työkiireitä, rentoja viikonloppuja, jumppaa, kremppaa, remppaa ja vähän skumppaakin. Jotenkin olen saanut tehtyä kaikkea muuta kuin päivitettyä blogiani. Maailmallakin on tapahtunut, kuten kaikki hyvin tietävät. Liekö kyse informaatioähkystä, mutta en ole nähnyt tarpeelliseksi kerrata täällä esimerkiksi Kauhajoen tapahtumia, Korhosen potkuja tai pankkikriisiä, vaikka nämä tapahtumat ovatkin herättäneet tunteita ja ajatuksia.

Nyt yritän taas palata ruotuun ja blogata ahkerammin. BB-talon juonenkäänteet jätän kuitenkin suosiolla muille, jotka tekevät sen paremmin. Esimerkiksi ilahduttavasti Blogilistalle palannut Kriisipuuro tarjoilee päivittäisen BB-annoksen hillolla ja voisilmällä. Jos taas sattuu kaipaamaan todellista jännitystä, on syytä tarkastaa Tiinan Bärtil-katsaukset.

Tänään täältä tähän. Menen nyt pesemään urheiluliivini.

Ei kommentteja: