tiistai 7. lokakuuta 2008

Mistä on pienet tytöt tehty?

Mistä on pienet tytöt tehty? No, lorun mukaan ainakin sokerista, kukkasista, inkivääristä, kanelista. Niistä on pienet tytöt tehty.

Isommat tytöt onkin sitten tehty ihan eri aineksista. Ainakin jumppakassin tuoksujen perusteella. Ihan en ole vielä suostunut itseeni yhdistämään niitä samoja aromeja, jotka miehen treenikassissa aikoinaan kuvottivat, mutta pakko se kai on kohtapuolin tunnustaa, että ihan samalla tavalla sitä itsekin lemahtaa urheilusuorituksesta selvittyään. Sykemittarin lähettimen vyö pitää huuhtoa joka treenin ja pestä koneessa joka viidennen jumppakerran jälkeen. Sukat, treenitoppi, pikkarit ja jumppareleet menevät vaihtoon, kone laulaa ja pyykki kuivuu. Silti meinaa tällä tytöllä taju lähteä, kun avaa jumppakassin. Tarkoittaako tämä sitä, että minun on hankittava (taas) uusi jumppakassi?

Tämä isompi tyttö on viime aikoina tehty tiukkojen aromien ja jumppien lisäksi päsmäröinnistä (mukamas), rakennekynsistä, selkäsärystä, hartiakivusta, omakotitalohaaveista, mukavista viikonlopuista, henkisestä ja fyysisestä päänsärystä sekä upeiden ystävien seurasta.

Ei kommentteja: