lauantai 11. lokakuuta 2008

Niskaa pakottaa, jatkokertomus

Niskakipuuni on viikon aikana kokeiltu lähes kaikkea. Olen nappaillut niin ibuprofeenia kuin lihasrelaksantteja. Olen kokeillut erikoistyynyä, kylmää, kuumaa, lämmintä, hierontaa, kiukuttelua, kahta erilaista tiikerisalvaa, Pferdesalbe-voidetta ("Für Pferde entwickelt - für Menschen entdeckt!"), työasennon korjaamista niin kotona kuin töissä, tanssia ja keppijumppaa. Eilen eräs työkaveri, joka opiskelee kiinalaista akupunktiota laittoi kipukohtaan ja niskaani neulat varttitunniksi. Toinen työkaveri yritti alkuviikosta parantaa särkyä energiavirtojen avulla laittamalla kätensä hartialleni. Urheilusta, lämmöstä ja särkylääkkeistä olen saanut hetkellisen avun, mutta kohta alkaa huumorintaju ja kärsivällisyys loppua.

Kaikesta edellämainitusta huolimatta niskaani särkee edelleen, hartioita pakottaa ja päässä jyskyttää aina ohimolta takaraivoon. Tässä pitäisi vielä ajaa työkeikalle Helsinkiin.

5 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Auts! Yritä jaksaa murunen.

Oletko muuten kokeillut sellaista kokovartalorentoutusta, vaikkapa karpalolonkerolla?

Jani kirjoitti...

Kuulostaa kurjalta ja hurjalta. Nyt olisi paussin paikka? Lepoa, taukoa, stressittömiä ja kiireettömiä hetkiä. Zemppiä ja voimia! Ota sitte yhteyttä fysikaalisiin ammattilaisiin ajoissa.

emmi kirjoitti...

Emmi kyllä kirjoitti tuossa.. ;)

Rosetta Kivi kirjoitti...

Jos Kirsikan ehdotus ei auta niin tässä vielä viimeinen oljenkorsi, joka auttoi minulla selkäahdingossa: Osteopaatti. Kaisaniemenkadun Jerry on huippu!

Aimo annos kirjoitti...

Kiitos vinkeistä, tässä on kyllä yritetty nyt vaikka jos mitä. Alkomaholista on kyllä täytynyt pysyä kaukana ;) Sunnuntaina kävin terveyskeskuspäivystyksessä ja sain mukaani kunnon tropit.
Lääkkeillä vaan tietty lievitetään oireita, varsinainen syykin olisi hyvä hoitaa pois.

Rosetta, Google on ihan ihmeellinen. Hain sanoilla "osteopaatti kaisaniemenkatu" ja sieltähän löytyi :) Pistän korvan taakse.