keskiviikko 8. lokakuuta 2008

Niskaa pakottaa

"Kun herään päätä särkee,
tulee mieleen, että kaulan katkaisen"

"Well I woke up Sunday morning,
With no way to hold my head that didn't hurt"

Viikonloppuna oli päänsärky, joka sai minut tapailemaan Freukkareiden loistavaa Kristofferson-coveria. Sillä erotuksella tietenkin, ettei aamupalani olut ollut nestemäisessä muodossa, vaan pastanjauhajien ohjeella tehdyssä leivässä.

Pään halkaiseva särky alkoi jo lauantaina, mutta sille ei ollut sopivaa tunnuskappaletta. Maanantaina, tiistaina ja tänään keskiviikkona lusittu niska- ja hartiaseudun särky yhdistettynä päänsärkyyn ei ole oloani parantanut. Lääkkeksi olen kokeillut niin kylmää kuin kuumaakin, särkylääkettä ja hierontaa, mutta helpotus on ollut vain väliaikainen. Vähitellen alkaa jo keljuttaa.

Tiedän työasentoni olevan aikastalailla huonoimmasta päästä. Nakuttelen hommiani töissä kannettavan ruutua tihrustaen, sillä luovuin noin vuosi sitten ulkoisesta näytöstä sekä irtohiirestä ja -näppäimistöstä. Tympäännyin ulkoisen näytön rajoittuneeseen kuvaan, hiiren ja näppämistön jatkuvaan simahtelemiseen, ja jostain syystä kuvittelin, ettei kahdeksan tunnin lisääminen päivittäiseen läppärityöskentelyyn ole temppu eikä mikään. Kotonakin kun tulee oltua kiinni läppärissä enemmän tai vähemmän koko ajan ja enemmän tai vähemmän kummallisissa asennoissa. Se kai siinä olikin se kompastuskivi.

Kiinnostuneille lisätietoa:
Linkkivinkki Cash-sedän versioon biisistä "Sunday morning coming down"
Linkkivinkki Markku Jokisipilän loistavaan postaukseen Sunnuntaiaamun kadut -kappaleesta
Linkkivinkki Pastanjauhajien olutleipäreseptiin
Linkkivinkki niskakiputietouden lähteille

Ei kommentteja: