keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Onko elämä ilman eetä lämä?

drddddddrbd$$$$$4w44drrddrdddddddEEEED333deeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeweeeeeeeeeeeeeeeeee2d3rw3y5444
444444444447wwq5E

Siis mitä häh? Tuollaista syvällistä tekstiä sain aikaiseksi korjatessani näppäimistön E-näppäintä. Raukka oli ihan jumissa, mutta onneksi ongelman aiheuttaja ei ollut iso (esimerkiksi ruisleivän puolikas), vaan ihan tavallinen pieni murunen. Onnistuneen korjausoperaation jälkeen suunnittelin jo ottavani kaikki näppäimet irti ja tekeväni perusteellisen puhdistuksen. Onneksi tulin järkiini noin nanosekunnissa. Olisi muuten ollut aika vänkää miettiä, että "mihinkäs tämä sul-näppäin kuuluu, eikäku sehän olikin Ins".

Kävin lauantaina rykäisemässä 13,5 tunnin keikan ja siihen päälle tunnin autoilua suuntansa. Niska ei töissä vaivannut kovin pahasti eikä minulla kyllä totta puhuakseni ollut edes aikaa potea sitä. Autoilu oli aika hurjaa puuhaa, kun pää ei kääntynyt kunnolla. Kaistaa vaihtaessani minun piti kääntää koko ylävartaloa nähdäkseni edes jotain. Ja sen kerran kun en viitsinyt tehdä niin, vaan luotin peileihin, sain mojovan torvitöräyksen taksilta, jonka päälle meinasin pienellä autollani ajaa. Anteeksi, kyllä hävetti.

Niska oli lopulta niin kipeä, etten edes saanut nukutuksi kunnolla. Marssinkin sunnuntaina terveyskeskuspäivystykseen ja lähdin sieltä sairaslomalapun ja kahden reseptin kanssa. Maanantai ja tiistai menivätkin mukavasti kunnon lääkepöllyssä, sillä sekä lihasrelaksantti(antti) että tulehduskipulääke olivat kolmiolääkkeitä. Tiistain päiväunisaldo olikin nohevat viisi tuntia kahdessa erässä. Niska on nyt hitusen parempi ja pystyn jo nukkumaan. Jos vaan vielä saisin selville kivun aiheuttajan, olisin paljon viisaampi.

Tiinan blogista bongasin tämän testin. "Please stay away from children." Just.You're Lolita!
by Vladimir Nabokov

Considered by most to be depraved and immoral, you are obsessed with sex. What really tantalizes you is that which deviates from societal standards in every way, though you admit that this probably isn't the best and you're not sure what causes this desire. Nonetheless, you've done some pretty nefarious things in your life, and probably gotten caught for them. The names have been changed, but the problems are real. Please stay away from children.

Take the Book Quiz
at the Blue Pyramid.

Ei kommentteja: