perjantai 7. marraskuuta 2008

BB vai DD?

Lupaan, etten paasaa Big Brotherista tämän enempää. Olen kuitenkin ehtinyt päätellä, ettei kenelläkään sellaisella naisihmisellä, jolla on kolme F*ck me I'm famous -t-paitaa, voi olla rinnanympärystään suurempi älykkyysosamäärä. Kolme! Hitto, se rinnanympäryskin on jo liikaa älykkyysosamääräksi.

Lisäksi glitterin määrästä voinee päätellä jotain. Katsokaa vaikka itse Big Brotherin sivuilta ko. asukkaan tavarat. Siis tavarat, ei tavara.

6 kommenttia:

Stansta kirjoitti...

...ja mä menin ton linkin kautta katsomaan sitä tavaralistaa...VOI JUMA!?! Ylimmäksi nousi kysymys, että KUKA on maksanu tollasen määrän tavaraa (muk.luk.ne glitterit..)vai onko neidillä menny vuoden liksat valmistautumiseen..? HUH! Mulla ei IKINÄ ole ollut noin paljoa meikkejä, ei varmaan edes yhteensä...No, luulis likan pärjäävän ainakin noin materiaalin puolesta..? HUH HUH!!!

Kirsikka kirjoitti...

Voi **ttu. Sait mutkin nalkkiin ja menin katsomaan ne roinat. F*uck me I'm blind.

Toisaalta voisin avautua aiheesta "Big Brotheria katsovat ihmiset" mutta koska tämä on sinun blogisi ja haluaisin pitää sinut ystävänäni tästäkin eteenpäin, nielaisen ajatukseni. :D

Mimmu kirjoitti...

On se tyttö tainnu toteuttaa ainakin tuota "fuck me"-osuutta... 19 v. ja 70 sänkykumppania...

Aimo kirjoitti...

Stansta, Kirsikka, en nyt haluaisi kehuskella BB-tietämykselläni (etenkään kun tiedän Kirsikan kannan ko. ohjelmaan), mutta ajatelkaapa, että Cheryllin mukanaan raahaamaa vaatemäärää paheksuttiin syvästi. Se ei ole läheskään yhtä paha. Ja tuo uusi lyyli voi sentään olla talossa maksimissaan kuukauden.

Mimmu, taitaa olla kova toteuttamaan ;)

Anu kirjoitti...

No pitihän se minunkin mennä katsomaan mitä jollakin on talossa mukanaan. Glitter, glitter, glitter, glitter,.. ja kultaiset rintaliivit. Nuo kertovat aika paljon neitosesta. ;)

Aimo kirjoitti...

Anu, glitteriä on kyllä enemmän kuin laki sallii :D