tiistai 2. joulukuuta 2008

Pushing Daisies tai kotoisammin puskee koiranputkee

Sub mainostaa näyttävänsä tammikuusta alkaen Pushing Daisies -sarjan. Vihdoinkin!

Pushing Daisies on varmasti tuttu, niille onnellisille, jotka ovat tilanneet Canal+ -kanavat. Meille Canal+ tuli olosuhteiden pakosta, sillä mies on innokas jalkapallofani, joten eri maiden liigaottelut on pakko katsoa. On vaan pakko. Canaliltahan tuota palloa sitten tulee ihan yllin kyllin.

Onneksi Canalilta tulee jalkapallon lisäksi myös leffoja. Ja mikä parasta myös aivan loistavia uutuussarjoja, jotka pyörivät Canalilla jo kauan ennen kuin ne tulevat pääkanaville. Esimerkiksi Housea tai Dexteriä katsotaan pääkanavilla melkein vuosi Canalin ensiesitysten jälkeen.


Mutta asiaan. Pushing Daisies on jännä, erikoinen, oikukas, värikäs ja ihanan ameliemainen. Sarjassa on voimakas kertojaääni ja upea oma maailma. Visuaalisesti on kuin Pushing Daisies olisi herättänyt parhaat lastensadut henkiin - ja antanut niille ripauksen rikosjännäriä ja aimo annoksen huumoria. Eikä romantiikkaakaan sovi unohtaa. Suosittelen.

Sarjan roolituskin on todella onnistunut. Päähenkilöt ehkä parhaiten: Chuck eli Anna Friel on keijukaismaisen kaunis ja minulle aiemmin tuntematon Ned eli Lee Pace on aivan uskomattoman komea kulmakarvoineen ja tuskaisine ilmeineen. Uuh. Suosittelen.

2 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Pacen pojassa näyttäisi olevan jotain edwardnortonmaista. Nam!

Eli saattaa olla, että ehkä jopa minä joudun avaamaan telkkarin muutakin kuin Dr. Philiä ja huippumalleja varten...

Aimo kirjoitti...

Voih ja oih, oih ja voih. Kannattaa. Karmivan komea on muuten myös True Bloodin vampyyri-Bill.