keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Leivoin, sotkin

Intouduin maanantaina leipomaan. Ainakin jäljistä päätellen.Loihdin maukkaita sämpylöitä, jotka onnistuivat ulkoisestikin uskomattoman hyvin. Olin ihan yllättynyt. Korvapuustini sen sijaan olivat melko rumia ja lässähtäneitä. Väitin - ja väitän edelleen - niiden olevan tekijänsä mukaisia.


Makukaan ei ollut kovin hyvä, ei olisi pitänyt pihistellä voissa. Maistuivat kuitenkin iltasella kahvin kanssa. Harvinaista herkkua.

3 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Olikos sinulla ilo tiskata ihan käsin tuo astiavuori..? Jos oli niin eipä käy kateeksi.
Sen sijaan kateeksi käy katsellessani noita korvapuusteja. Eivät ne ainakaan kuvassa näytä lässähtäneiltä. Katsoin oikein lähikuvasta niitä ja näin niiden jokaisen ihanan yksityiskohdankin.. Aaaahhh...! Tuskallista - olenhan laihiksella! =(

Minz kirjoitti...

Oi! Pitäisiköhän itsekin saada sellainen energiapuuska, että leipoisi jotain... Oikein tuli korvapuustin tuoksu nenään! Nam! =oP

Aimo kirjoitti...

Anu, onneksi meillä on astianpesukone :) Sain kuitenkin eilen tiskata pikkuisen ja todeta, etten ole mikään maailman paras ja taloudellisin tiskari, kun kaikki tiskit eivät mahtuneet koneeseen. Siinä oli jo ihan tarpeeksi. Puuh.

Minz, toivottavasti saat kunnon leipomispuuskan :)