sunnuntai 16. marraskuuta 2008

"Onko ne aidot?"

Eilisissä juhlissa minulla oli melko - krohöm - antava mekko. Pakon edessä jouduin tekemään paniikkivalinnan, sillä mieheni odotteli jo autossa, kun vaihdoin mekkoa kaksi kertaa. Viimein sain päälleni mieleisen mekon, mutta huomasin autossa, ettei se sopinut valitsemieni melkoisen seksikkäiden rintaliivien kanssa, joiden valkoiset pitsisomisteet kurkkivat sieltä, mihin miesten katse usein harhailee. No, nou hätä, on niitä liivejä aikaisemminkin autossa vaihdettu.

Kurkottelin siis takapenkille ja otin kassista toiset liivit. Sain taiteiltua ne päälleni aiheuttamatta kummallisempaa hässäkkää. Mies onneksi tajusi hiljentää kriittisellä hetkellä siten, ettemme ohittaneet bussia juuri tuolloin.

Nämä toiset liivit tosin toivat kuvaan enemmän kuin nuo valkoista vilkuttaneet, joten en ollut ihan varma, oliko ratkaisuni oikea. Lopullisen tuomion sain, kun minulle esitettin klassikkokysymys "Onko ne aidot?". Yllättäen kysymyksen esitti pitkälti yli 70-vuotias tätini. Totisesti toivon, että hän vitsaili. Kyseisen tädin ollessa kyseessä en tosin voi olla aivan satavarma asiasta.

Serkkuni eiliset 60-vuotisjuhlat olivat menestys muutenkin kuin tissieni osalta. Ei turhia puheita, vaan kunnolla asiaa eli riittävästi laulua, naurua, juomaa, ruokaa ja tanssia. Illasta on vaikea poimia vain yhtä kohokohtaa. Ainakin Marjaanaa tervehtimään tullut haamu jaksoi naurattaa vielä aamulla ja Kiven juurilla esiintyi niin kauniisti, että silmämeikki joutui koville.

4 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Olen luullut, että sellaisia vaatteiden vaihtamisia autoissa tapahtuu vain elokuvissa. Ihan tosi. Hieno suoritus minun mielestäni! Heräsi vain kysymys, että mahtaako sinulla olla aina takapenkillä vaihtoalusvaatteita sun muuta..? ;)

Tuo Kiven juurilla -poppoo oli minulle ennestään tuntematon. Kiva kun laitoit linkin. Pääsin kuuntelemaan siellä yhden kappaleenkin. Aina sitä oppii - blogien avullakin.

Aimo kirjoitti...

Olimme yötä Helsingissä, joten varaliivit löytyivät kassistani. Takapenkillä sen sijaan oli ihan muuten vaan 100 muovirasiaa, miehen ajokengät kesäkäyttöön, miehen työliivi (ei liity rintoihin mitenkään) ja iso mankka. Takakontista en halua puhua ;)

Kiven juurilla julkaisee muuten piakkoin uuden levyn, jolta kuulimme eilen pari kappaletta. Sain oman painotuoreen levyn eilen ja se oli kaunista kuunneltavaa.

Stansta kirjoitti...

Sinulle on jotain blogissani, ole hyvä! :)

Aimo kirjoitti...

Stansta, kaunis kiitos!