maanantai 1. joulukuuta 2008

Korvatulpat! Valtakunta korvatulpista!

Yläkerrassa on taas soitettu viime aikoina musiikkia niin kovaa, että olen voinut kuulla laulajan housujen värin. Muu melu on ollut verrattavissa tuhannen marmorikuulan jyrinään. Olen tosiaankin kaivannut korvatulppia.

Varmaan vaikea arvata, että viime viikonloppuna yläkertalaisillamme oli taas bileet keskiviikosta sunnuntaihin. Musiikki ei ilmeisesti katso aikaa, mutta mikäs sen parempi paikka bilettää kuin oma koti. Olisipa se koti vaan jossain muualla kuin meidän kotimme yläpuolella.

Myönnän olevani kerrostaloasukkaaksi ehkä vähän liian herkkä melulle. Varsinkin perjantaina, kun vietin iltaa yksin kotoa miehen ollessa pikkujouluissa. En kuitenkaan mennyt yläkertaan meuhkaamaan, vaikka syytä kyllä olisi voinut olla. Hyvä minä.

Miehenikin oli melkoisen hyvä perjantaina. Hän soitteli kivasti pitkin iltaa ja tuli kotiin jo ennen kahta. Pikkujouluihin mies oli muuten ihan itse silittänyt paitansa ja muistanut jopa sammuttaa silitysraudan. Jos nyt joku väittää, että miehemme ovat vaihtuneet, niin minä en ainakaan vaihda takaisin.

(En muuten edelleenkään ole pakannut.)

1 kommentti:

Stansta kirjoitti...

Miten olis joku sellainen hyvin osuva ja uppoava pikkujoulukortti sinne naapurin postiluukkuun..?

Mukavia pikkujouluiluja sun muuta Sulle!!!