keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Onni on tyhjä astianpesukone

Mies on ollut tällä viikolla hiukan poikkeuksellisesti töissä. Normaalin seitsemästä kolmeen työpäivän sijasta mies on ollut illat ja yöt hommissa sekä tehnyt muutaman tunnin päivisin.

Kotosalla on ollut hiukan tyhjää, enkä oikein ole saanut unta ennen kuin mies on tullut kotiin aamuyöstä. Univajetta paikkailen piiiiitkillä päiväunilla, joille mies on mukavasti ottanut kainaloon ennen töihin lähtöään.

Aamulla töihin mennessäni napautin astianpesunkoneen päälle. Töistä kotiin tultuani meinasin lennähtää pyllylleni, kun huomasin miehen tyhjentäneen astianpesukoneen. Ihan pyytämättä ja tilaamatta! Ihanaa!

Pyllylle lennähtämisestä puheen ollen. Tärkkäsin tuossa joku aika sitten makuuhuoneen verhot. Tuli muuten hyvää ja napakkaa jälkeä! Tärkkipurkin kyljessä oli varoitus, ettei ainetta saa päästää lattialle. No minähän sitten kuitenkin päästelin vähän ronskimmalla kädellä.

Tulin viime yönä huomanneeksi, että pesunkin jälkeen on lattia paikoitellen melko liukas. Kävin yöllä vessassa ja villasukkineni liukastelin tärkättyyn lattiaan pienelle pyllylleni. Onneksi minulla oli isompi pyllyni pehmustamassa pudotusta.

3 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

nauratti tuo, että tärkkäsit lattiankin! Mullekin sattui samanmoinen moka, juoksin kerran reipasta vauhtia puhelimeen ja kaarteessa liuin pitkin pituuttani lattialle ja matka jatkui niin, että jalat jumiutuivat kirjahyllyn alle päälletysten...

Kirsikka kirjoitti...

Villasukat ja lattia on paha yhdistelmä. Itse otin tammikuussa 1997 lähikontaktia keittiön lattiaan juurikin villasukkien ansiosta.

Kissojen raksuja löytyi muuten nurkista vielä kesäkuussakin, kuppi kun meni hasardissa vähän nurin...

Toivottavasti pyllysi on jo toipunut! :)

Holly kirjoitti...

Minusta sitä lattiantärkkäystä ei oikein voi välttää - minulle käy aina niin. Sehän on näes suihku, joka sieltä pakostakin leviää lattialle :). Sama juttu muuten Pledin kanssa, vai mikä onkaan se aine, joka kostuttaa pölyn ennen pölyjen pyyhintää.