tiistai 20. tammikuuta 2009

Väsynyttä

Väsyttää. Koko päivän on väsyttänyt. En jaksanut edes mennä saksan tunnille. Olen viimeksi ollut tunneilla marraskuun lopulla. Olisi pitänyt mennä ihan siitäkin syystä, että olisin saanut samalla tehtyä reippaan kävelylenkin. Ja seuraa. Mies on koko viikon yön töissä. Kotona on ikävä olla yksin enkä oikein osaa mennä nukkumaan, jos toinen ei ole lähellä.

Nukahtamisvaikeuksia ei kyllä pitäisi olla, sillä voisin nukkua vuorokauden ympäri, tietenkin sillä olettamuksella, että joku kävisi syöttämässä minua. Ellen syö säännöllisesti, voin pahoin. Näiden vatsakipujen lisäksi en kaipaa kuvotusta. En sitten ollenkaan.

Väsymys ei tosiaankaan jää aamulla sänkyyn. Olo on ihan samanlainen koko päivän. Kaiken kukkuraksi toimistossa on poskettoman huono ilma. Siis ilmanvaihto, henkinen ilmapiiri on ihan hyvä. Paksu, lämmin ilma, joka ei kierrä (heh heh, kuulostaa ihan pierulta, väsynyttä tosiaankin) on omiaan vetämään lopunkin työvireen maihin. Minusta ei vaan ole nyt mihinkään.

Vanha niskakipukin vaivaa taas. Hitto, ja juuri sain niskani kuntoon fysioterapiassa. Täytynee varata piakkoin aika, ettei vaiva ehdi äityä taas yhtä pahaksi kuin syksyllä. Tällä kertaa en edes pysty ottamaan relaksantteja tai voimakkaita kipulääkkeitä. Olen varannut ensi viikoksi ajan työkaverilleni, joka on opiskellut perinteistä kiinalaista lääketiedettä.

Työkaveri on luvannut hoitaa niskaani, mutta se tarkoittaisi sitä, että minun on kerrotava raskaudestani. Olen varma, että hän osaa pitää salaisuuden, mutta silti epäröin paljastaa asiaa kenellekään työyhteisööni kuuluvalle näin aikaisin.

Samasta syystä epäröin osallistua työkavereiden kanssa järjestettävään illanviettoon ensi viikolla. Juhlintaan on perinteisesti kuulunut alkoholi. Voin toki sanoa olevani liikenteessä autolla, mutta olemme liikenteessä niin pienellä porukalla, että he varmasti epäilevät jotain.

Ei kommentteja: