torstai 12. helmikuuta 2009

Ainot ja Reinot

Olen haaveillut vaaleanpunaisista Reinoista sisäkengiksi töihin. Ne olisivat juuri niin hullut sisäkengät, ettei tarvitsisi pohtia niiden sopivuutta muuhun vaatetukseen.

Olen jo muutamana päivänä hypistellyt vaaleanpunaisten Reinojen pinoa Sokoksella. Kokoani (38) ei vaan ole tuntunut löytyvän.

Kysäisin myyjältä, milloin he saavat popoja lisää. Järkytyksekseni myyjä kertoi tehtaan olevan saneerattavana eikä sieltä tällä hetkellä saa mitään ulos. Totesimme myyjän kanssa kuivasti, että "kai nekin kohta tehdään Kiinassa".

5 kommenttia:

Holly kirjoitti...

Suorastaan ihmetyttää, millainen tumpelojohtaja saa Reinoja valmistavan yrityksen nurin. Muistan lukeneeni asiasta jokin aika sitten. Eivätkö työntekijät voisi ryhtyä pelastusoperaatioon? Luulisi, että Reinojen tekeminen elättäisi pienen porukan ihan hyvin. Klassikolla on varmasti vakiomenekki. Ja ne vaaleanpunaiset ovat ihanat. Täytynee yrittääkin hankkia sellaiset asappia.

vilukissi kirjoitti...

joo, työntekijöiden tulisi tehdä nyt sama, mikä tehtiin...olikoha se Sotkassa. Työntekijät itse jatkoivat, ja menestyy vieläkin!

Kirsikka kirjoitti...

Hei rakas ihana Aimo! Oikein ihanaa ystävänpäivää sulle muruseni. <3

Anu kirjoitti...

Hei piiiiiitkästä aikaa! =)
Mikähän minun mussa on vikana, kun en ymmärrä Reinojen päälle yhtään mitään - en edes niiden vaaleanpunaisten. Pari päivää sitten tuijottelin haavi auki yhtä nuorehkoa naista, joka oli lähikaupassa sellaiset popot jalassa. Jäi puolet ostoksistakin tekemättä sen ihmetyksen keskellä. ;)
Vilukissa muistaa oikein eli Sotkahan se pelastettiin helkilökunnan avulla. Sellaista yhteishenkeä ja rohkeutta vaadittaisiin tänä päivänä monessakin yrityksessä.

vilukissi kirjoitti...

Kirsikka: sinäkö pidät blogia helvetin motivoituneet kutojat? Vuoden 2009 alun aikaansaannoksenne puuttuvat siitä blogista...mielenkiintoista oli käydä!