keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Pannukakku

Tein tänään pannukakkua ihan siitä ilosta, että uusi autohankintamme on osoittautumassa pannukakuksi. Huono tuuri siis sen kun jatkuu.

Mies teki uudesta autosta paperit maanantaina. Hän kuitenkin käytti autoa ensin autotohtorilla katsastuskonttorissa. Oli muuten vähän aikaan viisain sijoitus. Tohtori nimittäin tiesi kertoa aika paljon vikoja ja korjattavia kohteita.

Autossa oli esimerkiksi vikaa jarruissa (kiva), pakoputken suojapelti rypyssä, (kiva kiva) ja itse pakoputki irti (kiva kiva kiva). Jarruvika oli sellainen, että sen takia autoa ei olisi päästetty katsastuksesta läpi. Kumma kyllä autoliike oli kertomansa mukaan katsastanut auton. Renkaita tasapainoittaessaan liike oli jostain syystä ollut sokea irronneelle pakoputkelle ja irvistävälle suojapellille. Eihän sitä kaikkea voikaan huomata... Eihän?

Eikä siinä vielä kaikki, kuskin ovessa laulaa rele ja auto ilmoittaa moottorivikakoodia. Nämä kaikki liike kyllä lupasi (melkein) nikottelematta korjata.

Tänään uusi automme oli ensimmäistä kertaa korjattavana. "Kaikki kunnossa", kuului liikkeen arvio. Kaikki ei ollut kuitenkaan mielestämme kunnossa, kun auto vihelsi pelin poikki kauppamatkalla. Jouduimme hinauttamaan auton myyjäliikkeen pihalle seitsemän aikaan illalla. Mahtaa siellä aamulla loksahtaa yksi jos toinen suu auki. Meillä ainakin loksahti.

Minä jo ehdin nauraa tälle uudelle käänteelle hinausautoa odotellessa. Miestä ei vieläkään naurata. Ihan syystäkin.

Hinausliikkeeltä saimme todella hyvää palvelua. Yrittäjä itse oli liikenteessä ja tuli paikalle kymmenessä minuutissa. Saimme ostoksinemme jopa kyydin kotiin.

5 kommenttia:

Jani kirjoitti...

Musta vähän alkaa tuntumaan siltä että teidän ei kannata autoa ottaa ollenkaan? Sijoittatte vaikka nuo kaikki rahat johonkin uuteen kotariin, eikö?

Aimo kirjoitti...

No mihin me se vauva sitten laitettaisiin?

Jani kirjoitti...

sivuvaunu?

Iirismaria kirjoitti...

Meinasin ehdottaa että jospa ostaisitte esimerkiksi polkupyörät mut jos vauva on tulossa niin sit ehkä ei...Tai ehkä niihinkin saa sivuvaunun :) Onpa teillä todentotta tuuri!

Holly kirjoitti...

Voi itku! Teillä on tosi kova tuuri auton hankinnassa. Kun luen näitä sun juttujasi, osaan todella arvostaa omaan moukantuuriani Jeepin hankinnassa...