maanantai 2. helmikuuta 2009

Sauna ja hyvää seuraa

Viime perjantain iltamat peruuntuivat viime hetkellä emäntäperheen mahataudin takia. Onneksi!

Ei tarvinnutkaan selitellä juomattomuutta tai väistellä uteluita. Uutta treffiaikaa ollaan tosin jo suunnittelemassa, ja ensimmäiset ehdotukset olivat jo tulevalle perjantaille. Sain onneksi pelattua vielä viikon lisää aikaa, kun ehdotin ensi viikkoa. Huokaus.

Pääsin kuitenkin perjantaina saunaan ja nauttimaan hyvästä seurasta, kun sain kutsun saunomaan eräälle näistä työkavereistani. Molemmilla oli sattuneesta syystä yllättävä vapaailta.

Uskaltauduin kertomaan tälle työkaverille raskaudestani, sillä tiedän hänen pitävän salaisuuden niin pitkään kuin tarve vaatii. Sauna ja hyvä seura tekivät hyvää, vaikka väsy alkoikin painaa jo kahdeksan jälkeen. Huomasin muuten, ettei turnauskestävyyteni ei ole saunankaan puolella entisenlainen.

1 kommentti:

Minz kirjoitti...

Heh! Minä tein toisen raskauden alkuvaiheessa tapaamisilla niin, että vein omat juomat mukana - vaihdoin siideripulloon uudet sisällöt. Kukaan ei ihmetellyt. =oD Mutta tokihan se raskaus vaikuttaa, väsyttävästi yleensä - yöunet ovat tärkeät, pitäisi saada unta vähän varastoonkin, kun loppuraskaudesta voi olla jo vaikeuksia saada kunnon yöasentoa... *vinks*