lauantai 28. helmikuuta 2009

Tervehdys Torinosta

Luonnollisestikin iskeydyin heti ensimmäiseen tietokoneeseen kiinni. Päivitin statukseni Facebookissa ja kävin tarkastamassa Blogilistan suosikit. Yhteys on melko huono ja hidas ja täällä tietokonehuoneessa haisee pahalle, mutta sehän ei menoa haittaa ;)

Päivä meni mukavasti ("mukavasti") matkustaessa ensin kolme tuntia koneessa ja sitten toinen mokoma bussissa ja taksissa. Hotellin löytyminen oli melkoista sompailua, mutta siinäkin onneksi onnistuimme.

Hotelli ja kongressikeskus sijaitsevat vanhassa Fiatin tehtaassa. Oikealla puolellani on huima ajoramppi, jota pitkin voin hyvin kuvitella pikkufiiujen körötelleen. Samassa kiinteistössä on myös iso kauppakeskus ravintoloineen ja elokuvateattereineen.

Löysin myös supermarketin, jonka karkkihyllyjen välissä vietin kohtuuttoman pitkän hetken. Ja kärsin heti sen perään kamalista tunnontuskista, kun kaupassa seurassani ollut toinen suomalainen kertoi, ettei ole kuuteen (kuuteen!) vuoteen syönyt karkkia. Kuuteen vuoteen! Ostin myös klementiinejä, uskon sen tekevän minusta paremman ihmisen.

Huomenna alkaa tositoimet heti aamusta. Väsymys painaa sattuneesta syystä normaalia pahemmin, mutta yritän löytää kuntosalin ennen iltaruokaa.

Mieheni on vakaasti sitä mieltä, että minun olisi ehdottomasti mentävä jalkapallo-otteluun täällä ollessani. Jalkapallohullun rakkaani kommentti oli "näkisitte jotain, mitä ette täällä voi nähdä koskaan (peli on sivuseikka)". Tiedän, ettei mieheni koskaan anna minulle anteeksi, jos en saa itseäni matsiin. Tänään olisi ainoa mahdollisuus, mutta kuten sanoin, väsy painaa ja pahasti. Katsotaan, sanoi tohtori.

Tämän postauksen kaikki äät ja ööt on saatu paikalleen copy + paste -toiminnolla. Sieltä suattaapi puuttua osa, mutta ei anneta sen häiritä. Eihän. Lisäksi koko postaus haihtui kertaalleen kuin suolikaasu aavikolle, joten voipi olla, ettei hermo kestä edes tarkistaa.

6 kommenttia:

emmi kirjoitti...

Hyvä että ootte perille päässeet! Koitahan jaksaa! Sähän voit sitä futista kattoa telkusta ja vähän huijata Samia ;) Tiiät tuloksen ja katsojamäärän. Hi.

viiru kirjoitti...

wow, nauti Torinosta! ootko siis siinä Eatalyn vastapäätä hotellissa?

Anonyymi kirjoitti...

vai että siellä olet!? Hae karkkeja, älä muista piittaa, sä olet oman elämäsi sankari! Olet oikeassa siinä, että tähän blogikirjoittamiseenkin menee aikaa ja kaikkeen ei sitä aikaa tahdo yksinketaisesti riittää. Nyt kyllä joudut kertomaan meille muille, mitä näet ja koet siellä!!

Holly kirjoitti...

Blogissani on sinulle jotain...

Stansta kirjoitti...

Bella Donna Mamma Mia! Nautihan makaroonimaan tarjonnasta; oli se sitten karkkia tai fudista tai molempia..!!! :D

Aimo kirjoitti...

Emmi, en kehdannut valehdella :( Mutta tulin siihen tulokseen, ettei ole reilua mennä ilman omaa kultaa matsiin - hän kun siitä olisi nauttinut.

Viiru, et voi uskoa, kuinka mahtavan naururemakan kommenttisi sai aikaan sekä minussa että matkakumppaneissa. Meille kaikille kun oli hehkutettu Eatalya ihan kyllästymiseen asti ;)

Vilukissi, Stansta, mukaan tarttui 1,4 kg Kinder Schoko Bons -karkkeja, joita ei saa Suomesta - ai että olen nauttinut!

Holly, kaunis kiitos!