maanantai 2. helmikuuta 2009

Uutta autoa testaamassa

Uuden auton hankintakin saa erikoisia piirteitä tulevan perheenlisäyksen myötä. Ihan joutuu ajattelemaan uusia asioita, kuten rattaita.

Haimme lauantaina koeajoon Volvon S60:n, siis sedanin. Farmariin nyt kärryt olisivat menneet kirjaimellisesti heittämällä, mutta sedanin kanssa onkin sitten toinen juttu. Emme ole vielä ehtineet ostaa rattaita (ai miten niin?), joten jostain oli saatava lainarattaat.

Yhdessä ystäväperheessä olisi sopivat rattaat, mutta sieltä olisi saattanut saada mahataudin. Toisessa perheessä tarjolla olisi ollut rattaiden lisäksi enterorokko, joka ei ilmeisesti ole sikiölle vaarallinen, mutta varsin kiusallinen vaiva muuten.

Karautimme siis koeajokierroksen Lastentarvikkeen pihaan. Sisällä kysyin miesmyyjältä apua: "Meillä on tällainen erikoinen ongelma." Ongelma ei kuitenkaan tainnut olla kovin erikoinen. Myyjä oli ennenkuulumattoman ystävällinen ja reipas. Ihan tuosta vaan saimme rattaat kokeiltavaksi ja roimasti apua päälle. Olipa mukava yllätys.

Hiukan hikeä nostatti pintaan rattaiden kanssa sompailu keskellä vilkasta parkkialuetta. Minusta on jo tullut vainoharhainen, kuvittelin koko ajan jonkun työkaverin puskevan auton takaa kyselemään puuhistamme lastenrattaiden kanssa.

Rattat mahtuivat autoon jotenkuten. Ihan helppoa se ei ollut, mutta juuri nyt on pääasia, että saimme auton alle. Autosta tehtiin tänään kaupat. Rattaiden vuoro tulee vasta syksymmällä.

Ei kommentteja: