perjantai 27. helmikuuta 2009

Yhtä lentämistä

Olen tässä viime viikot tuskaillut blogini kanssa. Ei sillä, etteikö olisi sanottavaa - välillä tuntuu, että sitä löytyy vähän liiankin kanssa. Minulla ei vaan yksikertaisesti riitä aika. Ja kun aikaa olisi,
en saa edes aikaiseksi sitä, että avaisin oman blogini ja ryhtyisin kirjoittamaan.

Yritän taas hiukkansen terästäytyä, mutta kalenteriani katsoessani huomaan, ettei ylimääräistä aikaa yllättäen olekaan kovin paljoa.

Huomenna lähden heti aamuvarhaisella neljäksi päiväksi työreissuun Torinoon. Palattuani yömyöhäisellä, osallistun aamulla seminaariin, joka kestää koko keskiviikon. Sitten onkin jo aika virittäytyä Salpausselän kisoihin ja vapaaehtoistyöhön. Ai mikä vapaa-aika?

Yöunetkin huolestuttavat. Lentoni lähtee huomenna aamukahdeksalta, joten kauhulla odotan yläkerrasta kantautuvia juhlinnan ääniä. Taas kerran siellä on bileet ja taas kerran on isännöitsijä sanojensa mukaan voimaton. Päätimme miehen kanssa pistää pisteen ainakin parvekkeemme sotkemiselle, ja palautimme yläkertalaisille heidän "hukkaamansa" tupakantumpit.

4 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Voi ei! :D
Miten te palautitte tumpit? Postiluukusta vai?

Tiina kirjoitti...

No mutta tehän voitte soittaa poliisille, jos yöllä mekkaloidaan ja isännöitsijä on voimaton tekemään mitään. Luulisi hiljenevän ainakin siksi yöksi kun poliisi käy kolkuttelemassa.

Holly kirjoitti...

No, mutta hyvä, kun ehdit kirjoittaa tämänkin verran. Mietinkin jo, minne olet kadonnut :).

Aimo kirjoitti...

Kirsikka, postiluukustapa hyvinkin. Sinisessä kirjekuoressa.

Tiina, tuo on seuraavien bileiden aikaan tehtävälistalla.