maanantai 23. maaliskuuta 2009

Muisti on kumma paikka

Siskollani on 40-vuotissyntymäpäiväjuhlat lauantaina. Juhlat ovat naamiaiset. Olen tiennyt juhlista jo puoli vuotta. Kuka arvaa, milloin keksin oman asuni. Kyllä, aivan oikein, tänään. Olen aika ylpeä itse asiassa. Normaalisti olisin pähkinyt asiaa perjantaihin ja paniikkishoppaillut "jotain" lauantaiaamuna.

Istuin tänään kampaajalla lukemassa edesmennyttä Oho!-lehteä. Siinä oli kuva eräästä näyttelijästä pukeutuneena Audrey Hepburniksi Aamiainen Tiffanyllä -elokuvasta.

(Kuva täältä)

Pikkumusta (ei tosin tarpeeksi pitkä) löytyy, hiuksista saa väännettyä sopivan kampauksen, helmikaulanauhakin on. Ja ne hansikkaat. Voi hitto, ne hansikkaat.

Muistan tasan tarkkaan, missä nuo hansikkaat olivat edellisessä asunnossamme kolme vuotta sitten. Siitäpä ei taida olla paljoa apua juuri nyt. Olen etsinyt tässä illan aikana asunnossamme jokaisen mahdollisen paikan.

Minulla on tasan kaksi vaihtoehtoa hansikkaiden olinpaikalle. Roskis ja vinttikomero. Vinttikomero on oikeastaan huonompi vaihtoehto kuin se, että olisin joskus heittänyt hansikkaat roskikseen. Vinttikomeromme kunnon nähnyt voi ainoastaan todeta saman.

Taidan siis suosiolla luovuttaa ja painella huomenissa hansikas- ja imukeostoksille. Eikä pidä huolia, jos laitan imukkeen päähän tupakan, en aio polttaa sitä, sillä eihän se sovi raskaana olevalle.

5 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Oih! Susta tulee varmasti ihana Audrey!

Tiina kirjoitti...

Oho! Onnea paksuuntumiselle! :)

Aimo kirjoitti...

Tämä Audrey on ehkä enemmän paksuna kuin ihana ;)

Tiina, kiitos!

Holly kirjoitti...

Erinomainen valinta tuo Holly Golightly! Siitä minunkin nimimerkkini tulee.

Aimo kirjoitti...

Holly, niin arvelinkin! Mihin muten blogisi on kadonnut?