tiistai 31. maaliskuuta 2009

Olisihan se pitänyt arvata

Taas kerran opinpahan jotain uutta -sarjastamme.

Mies osti kaupasta chilikastiketta, joka on voimakkuudeltaan 119 700 Scovillen yksikköä. Mies kokeili kastiketta rohkeasti ruokaansa. Seurauksena tosin oli pitkä läähätyksen säestämä jäähdyttely maidon, juuston, jogurtin, leivän ja suklaan avulla.

Itse en lähtenyt kastiketta kokeilemaan, mutta siivosin miehen jäljiltä (kiireinen lähtö) kastikepullon pois pöydästä sillä seurauksella, että sain kastiketta etusormeeni.

Pesin kädet ja eritoten sormen, mutta senkin jälkeen sain polttavan tunteen kielelleni, kun nuolaisin sormeani. Eihän tuossa muuten mitään, olen iso tyttö ja osaan pitää sormet poissa limakalvoilta. Minulla vaan sattui olemaan silmissäni piilolinssit, joita jo kovasti haikailin pois.

En ole oikein koskaan oppinut ottamaan linssejä pois muuten kuin oikean kätöseni etusormella, siis juuri tällä chilisormella. Fiksuna (tässä vaiheessa saa nauraa, niin minäkin teen: ahhhaahhaaa) likkana ynnäilin, että kielellä polttava chili tuntuu vähintään yhtä ilkeältä myös silmässä.

Melkoisen vääntelehdinnän jälkeen sain vasemman linssin pois silmästä. Oikea on vielä silmässä (joten kirjoitan tätäkin puolisokeana), sillä en saanut väännettyä itseäni asentoon, jossa olisin saanut linssin pois. Tämän lisäksi koskettelin naamaani linssioperaatiossa chilisormella, joten toinen puoli kasvoistani on tulessa.

Tyhmästä päästä ja niin edelleen

4 kommenttia:

Stansta kirjoitti...

Sentään huomasit, ettet alkanut poistamaan linssiä Sillä Sormella -taputtaa käsiään (ilman chiliä) yhteen! ;)

Hei, saisinko udella mistä/millä nimellä tuota chilikastiketta saa? 'Vierihoitajani' ei mielestään saa mitään ruokaa riittävän tulisena ja tuosta saattaisi löytyä tekstisi perusteella apua...

--KATA-- kirjoitti...

Hyi kauhea, just tuon takia en suostu pitämään chiliä asunnossani, olen erittäin allerginen.

Toivottavasti sun tissi voi paremmin!

Holly kirjoitti...

Meidän lapsille vois myös maistua - ei ole kuulemma koskaan tarpeeksi tulista salsaa tortillojen kanssa...

Aimo kirjoitti...

Stansta ja Holly, laitoin nyt kastikkeen nimen kuvan kera. Pitäkää varanne!

Kata, tissi voi paljon paremmin. Tosin helposti tulevat mustelmat pysyvät kuin tatuoituina yllättävä kauan.