keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Tekijällä oli kädessään appelsiini

Varoitus: Tämä postaus sisältää kuvan kirjoittajan tissistä.

Töissä kävi aamulla varas. Jäpikkä tuli silminnäkijän mukaan paikalle varttia vailla kahdeksan ja häipyi paikalta viittä minuuttia myöhemmin mukanaan työkaverin kännykkä. Saman huoneen neljä läppäriä hän oli jättänyt niille sijoilleen, samoin kuin minun kännykkäni, joka oli paljon näkyvämmällä paikalla. Varaskin taitaa tietää, että ne ovat jo vanhentunutta tekniikkaa.

Poistuessaan paikalta varas oli kohdannut erään toisen työkaverin, jonka mukaan varkaalla oli ollut yllään haaroista revenneet tuulihousut ja kädessään appelsiini. Appelsiini.

Tempauksesta ei aiheutunut kovin suuria aineellisia vahinkoja, yksi halpa kännykkä (ja mahdollisesti appelsiini) sinne tai tänne. Työpäivä tosin alkoi tavallista synkeimmissä merkeissä. Onneksi samaa rumbaa ei ole ihan joka aamu.

Yksi soitti poliisille silminnäkijän kanssa ja me loput kiersimme porukalla varoittamassa muiden kerrosten väkeä. Itse otin mutkat suoriksi rapussa ja kohtasin kaiteen melko kivuliaasti.

Miten kukaan oikeasti voi teloa tissinsä rapussa? Siksi siis kuva, ei kukaan muuten uskoisi. Kuva ei valitettavasti - tai sitten onneksi - tee oikeutta ruhjevammalleni, joka on muuttumassa mukavan tummaksi. Minulle kun tulee melkolailla takuuvarmasti mustelma ihan pienestäkin painalluksesta.

Selitin kahvipöydässä tätä(kin) taipumustani. "Mua tartte ku vähän painaa, niin se on jo ihan musta." Työkaveri vieressä repesi täysin ja toivotteli helliä rakasteluhetkiä nykyisessä tilassani. Olisihan siinä(kin) taas selittämistä.

4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Aika mielenkiintoinen varas... Jotenkin kuulostaa tekaistulta jutulta, mutta jos kaksi eri tyyppiä sen näki, niin kai se appelsiiniukko sitten kävi pöllimässä sen yhden kännykän sieltä. :D

Yritäpä nyt olla telomatta niitä rintojasi enempää. Niillä on vielä käyttöä tulevaisuudessa.

Aimo kirjoitti...

Tiina, sitä minäkin mietin. Mitään muuta ei ole kadonnut, vain tuo yksi puhelin. Toisaalta onneksi, mutta toisaalta tosi kumma juttu.

Stansta kirjoitti...

AUTS, ei varmasti yhtään mukavan tuntuinen vamma...Pikaista toipumista ja kivutonta viikonloppua!

Aimo kirjoitti...

Stansta, mustelmat ovat valitettavan tuttuja, saan niitä helpommin kuin ylikypsä persikka. Tämä paikka oli kyllä ihan neitseellinen, yleensä kinttuni ovat laikukkaat.