lauantai 25. huhtikuuta 2009

Aurinko! Lämpö! Kakku!

Ihanan aurinkoinen ja lämmin päivä. Tässä ihan rupeaa haikailemaan oman pihan perään (tai perälle).

Menin aamuisten torkkujen jälkeen ystävän kanssa kaupungille. Oli ihana nähdä pitkästä aikaa, vaihtaa kuulumisia ja kahvitella - sellaisia kivoja tyttöjen juttuja. Kävimme Marimekon ystävämyynnissä, kirppiksellä ja shoppailemassa.

Kirppis oli sama, jossa minulla on ollut pöytä viikon. Paljon vaatteita oli mennyt, mutta monta riepua roikkui vielä tangolla. Päätin jatkaa myyntiä vielä viikon, sillä aikomuksenani on päästä kaikista vaatteista eroon.

Otin mukaani kirppikseltä tähän asti tienaamani rahat, pöytävuokran jälkeen 40,90 euroa. Raha takataskussa oli hyvä mennä shoppailemaan. Hennesiltä mukaani tarttui kahdet äitiyshousut, paita ja trikoopaitis. Hennesille meni nopeasti tuo kirppiksellä tienaamani summa tuplasti. Myyjän kanssa totesimmekin, että lapset tulevat kalliiksi jo raskausaikana.

Menin shoppailun jälkeen mieheni kanssa satamaan syömään, nauttimaan auringosta ja kevään ensimmäisestä lämpimästä päivästä.

Nyt valmistaudun huomisia vieraita varten leipomalla viskijuustokakun. Kun kakku on valmis, siirryn miehen viereen tuohon sohvalle torkuille. Mmmmhh, torkuille.

1 kommentti:

vilukissi kirjoitti...

Minä kans nautin täysin siemauksin lämpimästä lauant päivästä ja auringonotosta! Lueskelin samalla ystäväni päättötyötä (tehden äidinkielen tarkistuksia) ja nyt voin jopa sanoa, että otin "rajoja" heh, ruskeaa löytynee iholta. Olen toki nopea ruskistumaan. Kamala tapaus sun edellisessä postauksessasi! Miten kummassa ihmiset eivät osaa käyttätyä, kiva opetus pojillekin.