keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Jo on aikoihin eletty

Kohta laitan loton vetämään. Pyörän ostanut mies teki tarjouksen asunnostamme. Sellaisen tarjouksen, että olemme sen hyväksyneet ja meinaamme tiistaina tehdä kaupat.

Mikään ei tietenkään ole varmaa ennen kuin nimet on paperissa ja rahat tilillä, mutta on tämä kumma tilanne. Todella kumma.

Eilen vielä naureskelimme hymyn kyllä hyytyvän, jos joudumme kuun lopussa pakkailemaan tavaroitamme. Nyt näyttäisi siltä, että kamojen pakkaaminen tulee eteen huomattavasti nopeammin.

5 kommenttia:

Nimby kirjoitti...

No johan nyt. Onnea onnea! =) (kai teillä on joku mihin sitten muuttaa..) Toivottavasti kaikki menee suunnitellusti. Mä taidan esimerkistä rohkaistuneena alkaa myös vastata tuntemattomiin numeroihin, puhelinmyyjien uhallakin. Ties mitä sieltä tarjotaan! =D

Aimo kirjoitti...

Hah, ei meillä ole mitään minne muuttaa - me tullaan teille!

Olen kysellyt vuokrakämppää, yksi vaihtoehto on mennä mun vanhemmille, mutta minne tavarat?

Juuri käytiin katsommassa yhtä (heti vapaata) taloa, joka oli kiikarissa jo viime vuonna. Mä olen enemmän innoissani siitä kuin tuo toinen puolisko.

Aimo kirjoitti...

Niin joo, ja toivottavasti sun puhelimesi soi pian! Juttelin susta tänään neuvolassakin :)

Nimby kirjoitti...

Ööh, neuvolassa? =D Kysyitsä että miten tän saa peruttua kun kaverilla on kaksi hullua riiviötä ettei tästä kyytiläisestä tule samanlainen vaan..;)

Joku VVO tai sellanen vois vuokrata lyhyeksikin aikaa jonkun väliaikaisasunnon. Ollaan itsekin katselemassa isompaa (vuokra) niin kyllä niitä on jotka sen aikaa välttäisi. Me ollaan vaan niin ronkeleita..=) Joku kiinteistövälittäjä kuitenkin koputtaa teidän oveen vahingossa unelmien talon kanssa, ja sillä on pankkitäti takataskussa ja lainakin valmiiksi neuvoteltu. Varmaan tarjoaa ilmaista lastenhoitoapuakin, senkin Hannu Hanhet.

Aimo kirjoitti...

Joo, ja joku vielä synnyttää tän lapsen mun puolesta :D

Puhuttiin työkuvioista ja sijaisen tuuraamisesta. Noin niinkuin pääpiirteissään :)