torstai 23. huhtikuuta 2009

Koti näyttää taas kodilta

Tai ainakin melkein.

Asuntomme ostajaehdokas on alkuviikosta herätetty koomasta, johon hänent vaivutettiin kymmenisen päivää sitten.

Koska kauppoja ei ole vielä ehditty tehdä, ja ostajaehdokaskin oli vasta matkalla tekemään kirjallista tarjousta, kun joutuikin lääkäriin, jatkuu asuntomme myynti. Pidämme kuitenkin nämä ostajat ajan tasalla asioista ja heille olemme ensisijaisesti myymässä. Sattuneesta syystä heillä on omat(kin) suunnitelmat hiukan jäissä. Toivottavasti tämä mukava mies kuitenkin toipuu, josnyt ei ostamaan asuntoamme, niin ainakin muuten.

Huomenna on yksityisnäyttö ja sunnuntaina yleisnäyttö. Kämppä alkoi näyttää kovin kaljulta ilman tauluja ja kirjoja, joten avasin yhden pahvilaatikon ja laiton muutamat kuvat seinille. Kirjoja en sentään viitsinyt purkaa laatikoista.

Suurin osa pakatuista pahvilaatikoista on joko siistissä pinossa työhuoneessa (voi miestäni) tai vaatekomerossa. Välittäjä kyllä tietää selittää tilanteen katsojille, mutta epäilen, ettei näillä kerroilla tule yhtä monta kommenttia kauniista kodista. Heh heh.

Jännä on kuitenkin huomata, miten suuri vaikutus omilla kuvilla on. Asuntomme näyttää taas kodilta, kun sain muutaman kuvan esille.

1 kommentti:

Kirsikka kirjoitti...

Mä olen saanut seiniä täytettyä kuvilla ja on kyllä ihme tosiaan, miten paljon kodikkaammalta heti näyttää. Huolimatta kuvien mahdollisesta vinoudesta. Ehkä seinät on vaan vinot.