tiistai 7. huhtikuuta 2009

Kun yksi asia johtaa toiseen

Ja kolmanteen ja ehkä neljänteen.

Mieheni laittoi moottoripyöränsä viikko sitten myyntiin. Pitkin viikkoa tippui vaihtotarjouksia, mutta miehellä oli mielessä myynti. Lauantaina olimme liikenteessä, kun miehen puhelin soi. Mies ei ensin meinannut vastata tuntemattomaan numeroon, mutta yllytin kuitenkin vastaamaan.

Mies päätyi puhumaan soittajan kanssa melkein tunnin. Eikä aikaakaan, kun soittaja vaimoineen oli talomme kellarissa katsomassa pyörää.

Kaupat tehtiin siinä samassa ja soittajasta tuli ostaja. Rahat hän siirsi suoraan tilille. Jostain kumman syystä muistin siinä tilanteessa vain oman tilinumeroni. Heh heh heh. No okei, on miehellänikin käyttöoikeus tiliin.

Miehet päätyivät juttelemaan moottoripyöristä ja endurosta. Mieheni kertoi suunnittelevansa enduroharrastauksen aloittamista. Ostajalla olikin itsellään enduropyörä kaikkine vermeineen (siis ihan kaikkine vermeineen), jota hän tarjosi miehelleni hyvään hintaan.

Mieheni jäi miettimään tuota tarjousta, olisihan se aivan ainutkertainen ja ilmeisesti todella hyvä. Pyörä vermeineen tulee tällä viikolla näytille. Sillä välin yritän pitää mieheni aisoissa.

Uusi tuttavuus poiki miehelle myös työkeikan. Ja kaiken päälle ostaja oli juteltuaan mieheni kanssa kiinnostunut myös asunnostamme, jonka laitoimme viime kuussa taas myyntiin. Uskomatonta!

Vähän liiankin uskomatonta vielä tässä vaiheessa. Katsotaan, mitä kaikkea tämä vielä poikii. Kannattaa siis ilmeisesti vastata puhelimeen.

4 kommenttia:

Stansta kirjoitti...

Kyllä näemmä kannattaa! Onnea ja loistavia kauppoja!!! :D

Aimo kirjoitti...

Kiitos, kiitos. Katsotaan vielä nyt, tuleeko tästä mitään. Aika kutkuttava ajatus. Muutaman tekstiviestin jälkeen emme ole miehen kanssa meinanneet pysyä nahoissa.

Emmi kirjoitti...

Voi kissan pieru! Pidetään peukkuja. Ja Sami on sit ansainnu eduronsa, jos asiat poikii. Ja sä tietty jotain ihkuu, kun sähän siihen puhelimeen vastaamaan yllytit. :)

Nimby kirjoitti...

No jösses, aikamoista. Kyllä mäkin vastaisin jos JOKU vaan soittais jo..;)

Kyllä joku johdatus asioilla on, joiden on määrä tapahtua. Miten mä sain tämän kodin, miten tutustuin suhun ja mitä kaikkea vielä se tuokaan tullessaan jne. Kutkuttavaa, kyllä! =)