perjantai 10. huhtikuuta 2009

Laatikkoleikki

Kaupantekotilaisuuden varmistuttua kävimme pikaisesti katsomassa yhtä vuokrakämppää. Emme vielä tehneet sen suhteen päätöksiä suuntaan tai toiseen, mutta on hyvä olla ainakin tieto yhdestä mahdollisesta paikasta, jonne voimme tavaramme kantaa. Kolme muuta vuokrakämppää on vielä tiedustelussa.

Sovimme mahdollisen vuokranantajan kanssa, että palaisimme asiaan ensi viikolla kauppojen jälkeen, kun tiedämme enemmän omasta (ja ostajien) aikataulusta.

Vuokrakämpältä suuntasimme kaupoille hakemaan pahvilaatikkoja. Pakkaamisen kanssa ei voi viivytellä, niin mukavaa puuhaa se sentään on.

Kurkistimme ensin Kodin Terraan, missä oli ihan oikein muuttolaatikoita myytävänä. Hinta vaan hirvitti: 3,50 euroa kappaleelta. Pahvilaatikosta! Ikeassa muuttolaatikot maksavat 4,95 / 2 kpl, ja tuokin hinta käy vavisuttamaan. Ihan parilla laatikolla kun näitä kamoja ei saa millään hoidettua tästä asunnosta ulos.

Markettien banaanilaatikot on tuttua tavaraa edellisen muuton ajoilta. Kyselytyämme asiaa, oli kuitenkin vastaus tyly. Laatikkoja ei varata eikä luvata. Kysyä kyllä sopii ja laatikkoja annetaan, jos niitä sattuu sillä hetkellä olemaan.

Saimme kuitenkin reissultamme muutamat pahvilaatikot mukaamme ja Terrasta ostimme kuusi muovilaatikkoa hintaan 3,10 euroa kappaleelta. Muovilaatikoilla on kymmenen (!) vuoden takuu. Eihän meillä noitakaan ole varaa ostaa mielin määrin, mutta mielummin hankimme sellaista, jolla on oikeasti käyttöä myöhemminkin, mikäli joudumme siitä maksamaan noin suolaisen hinnan.

Paikallisessa Citymarketissa oli myytävänä 0,90 eurolla pahvilaatikoita, ilmeisesti ostoksia varten. Nämä laatikot olivatkin tukevia kuin mitkä! Harmi vaan, ettei niissä ole kantta.

Haalimamme laatikot eivät tietenkään riittäneet alkuunkaan, mutta onneksi saimme Kirsikalta muutaman pahvilaatikon. Kyllä kävi tuuri! Kiitos!

Nyt laatikoita on pakattuna mukava tasamäärä, 20 kappaletta. Vielä tosin ei voi sanoa, että se näkyisi missään muualla kuin työhuoneessa, jonne olen kaikki laatikot tunkenut ihan mieheni iloksi.

Huomenna lisää laatikoita ja takaisin hommiin, nyt on aika mennä sänkyyn kuulostelemaan vatsassa muksivaa vauvaa. Raskauden pyöristämän vatsani innoittamana pakkasin jo reippaasti kaikki sellaiset vaatteet, joihin en enää kuukauden sisällä mahdu. Ne voivat olla laatikossa aivan vapaasti vaikka syksyyn saakka.

1 kommentti:

Holly kirjoitti...

Teillähän on ollut oikein Kalle Anka -tur! Onneksi olkoon! Me olemme aina vuokranneet muuttolaatikot jostakin Lainalaatikko-tyyppisestä firmasta. En tiedä, onko tällaista palvelua enää (emme ole muuttaneet 12 vuoteen), mutta uskoisin, että sille olisi ainakin kysyntää. Oli edullista ja ekologista.

So far, so good: ei yllätysvieraita. :)