tiistai 5. toukokuuta 2009

Ehdottelua

Täytin juuri verohdotukset, meidän molempien. Viikon verran panttasin hommaa kuvitellen (ja muistellen viime vuotta ilmeisen väärin), että se on kamalaa puuhaa.

Nyt on liiton maksut, kotitalousvähennykset sekä kodin ja työpaikan väliset kulut korjattu. Eikä koko touhuun mennyt tarkastuksineen ja puhtaaksikirjoittamisineen kuin alle puoli tuntia.

Mieheltä pyysin lopulta omaan paperiinsa allekirjoituksen ja sain palkaksi hellän taputuksen päälaelle. Onkohan kirjanpitäjillä yhtä lempeä kohtelu?

4 kommenttia:

Holly kirjoitti...

Samoissa hommissa minäkin tänään. Matkakulujen perusteluja ja kotitalousvähennyksen laskemista, kuitit olin etsinyt jo ennen vappua. Eihän tuohon kauan mennyt, mutta aina se on vain niin rasittavaa! Sain muuten tänään jeepistä ostotarjouksen... :) enkä ole edes tarjonnut sitä myyntiin. Kuulostaa ihan sinun Kalle Anka -tuuriltasi! :)

Aimo kirjoitti...

Jeepille varmasti riittäisi ottajia :) Ihan kuin lantikankin, kyllä ne, jotka oikeasti hyvän päälle ymmärtävät, tietävät. Kuulimme muuten, että meidän lantikkamme meni kaupaksi autoa merkkihuoltamossa korjanneelle miehelle. Mahtaa olla erinomaisen hyvässä kunnossa :)

Tsemppiä veroehdotuksen pariin!

Nanna kirjoitti...

Hei siskolisko, ihana blogi, työpäivä meni lukemiseksi! Onneksi oli pitkä kokous... ;-))) Löysin ihan uudenlaisen pikkusiskon!
Olet rakas!

Stansta kirjoitti...

Hmm, mulla ei mitään muokattavaa siihen veropapruun 'jostain syystä' ollut... :)