sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Lainaluu(ri) käteen

Vein noin kuukausi sitten puhelimeni huoltoon. Maaliskuussa vaivannut vika palasi jälleen, enkä voinut enää lähettää tekstiviestejä.

Mitä tehdä puhelimella, jolla ei voi lähettää tekstiviestejä? Paljonkin. Mutta kuten sanoin, vika tuli toistamiseen ja luurissa on edelleen takuu voimassa. Siispä uudelleen Soneran liikkeeseen ja puhelin huoltoon.

Puhelimeni oli edellisellä kerralla saatu kuntoon alle viikossa. Tällä kertaa ennuste oli huonompi. Soneran kaveri epäili, puhelin vaihdettaisiin vian toistumisen takia melko herkästi uuteen. Samalla kaveri varoitteli, että mahdollinen vaihto viivästyttäisi koko prosessia aika tavalla.

Liekö Soneralla ottaneet opikseen, sillä sain heti kättelyssä itselleni lainapuhelimen huollon/vaihdon ajaksi.


Lainapuhelin on ihan tavallinen nokialainen, sellainen simpukkamalli. Satun vaan olemaan kovin tykästynyt ja tottunut Sony Ericssoniini. Niin tottunut, että Nokian puhelimet eivät enää tunnu omilta. Lisäksi simpukkamalli on mielestäni viheliäinen ja puhelimen käytettävyys noin muutenkin ihan onneton.

Eniten minua kuitenkin kaivelee lainapuhelimen antenni, jota edellinen lainaaja on käyttänyt puruleluna. Yökh.

Om nom nom nom.

2 kommenttia:

Sipulix kirjoitti...

:D ajattele positiivisesti, se saattaanut olla joku pikkuvauveli, joka on pikkuruisilla helmihampaillaan sitä nakertanut...(ei niin paha ajatus kuin hikisestä työmiehestä, joka on pureskellut puhelinta samalla, kun on raapinut takapuolta miettiessään päivän pähkinää.)

Aimo kirjoitti...

Huh, kamala mielikuva :D Sovitaan, että söpö vauva on nakertanut antennia ensimmäisillä hampaillaan ;)