keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Pikaista palvelua

Ostin vuosi sitten Polarin F11-sykemittarin. Mittarin mukana tullut lähetinvyö, jota olen tunnollisesti huoltanut ohjeiden mukaisesti, osoitti jo pari kuukautta sitten rispaantumisen merkkejä.

Eilen kävimme miehen kanssa pitkällä kävelylenkillä, jolta palattuani huomasin, että kiinnityslenkki oli pettänyt lopullisesti. Vähänkö kiukutti.


Uusia lähetinvöitä voi ostaa, mutta eihän ne ilmaisia ole ja täytyyhän vyön kestää pidempään kuin vuoden. Päätin kirjoittaa Polarille ja kysyä asiaa. Kirjoitin viestin jo lenkin jälkeen illalla, siinä vartin yli yhdeksän.

Hämmästykseni oli suuri, kun huomasin tänään aamukahdeksalta, alle 12 tuntia viestistäni, saaneeni vastauksen:

(Klikkamalla isommaksi, klik, klik.)

Kaikesta päätellen ongelma on varsin yleinen ja vastaus melko rutiininomainen, mutta miten hyvää palvelua! Viesti alkaa ystävälliselllä pahoittelulla, ongelma tunnustetaan ja sille annetaan selitys JA ratkaisu sekä neuvotaan, miten prosessia voi nopeuttaa. Niin ja mainitsinhan, että vastaus tuli alle 12 tuntia oman viestini lähettämisestä. Tästä olisi kyllä monella aihetta ottaa mallia. Hyvä Polar!

7 kommenttia:

stansta kirjoitti...

Vallan loistavaa palvelua vaikka 'uusi vyö TOMItetaan'...hih hih! :)

Mutta oikeasti loistavan perusteellisin ohjein vastattu ja todella nopealla aikataululla. Hienoa!

Aimo kirjoitti...

Stansta, taisin olla niin tohkeissani, etten edes huomannut tuota virhettä :) Normaalisti olen kyllä ensimmäisenä huomaamassa kirjoitusvirheet (etenkin yhdyssanavirheet).

Kirsikka kirjoitti...

Sie oot kyllä universumin mahtavin reklamaatiokone... :) Olis ihanaa lukea nekin viestit, joita lähetät.

Susikairan akka kirjoitti...

Aimoa on nyt viskattu kirjahaasteella. Lukaisin vinkistäsi sen ekan MJVN:n ja seuraavaksi on vuorossa kakkososa. Olisi kivaa kuulla muista lempikirjoistasi=)

stansta kirjoitti...

Luonani on jotain sinulle... :)

Aimo kirjoitti...

Susikairan akka, täytyypä tarttua, vaikka vaikeaksi menee :)

Stansta, kiitos!

Holly kirjoitti...

Hienoa palvelua Polarilta! Täytyy kokeilla oman askelmittarini palautusta... jonnekin. Hitsi, Susikairan Akka ehti ensin kirjahaasteensa kanssa! Siitäs sain kun vetkutan vastaamista Hannin haasteeseen - olin nimittäin ajatellut haastaa sinut, mutta nyt täytyy armahtaa. Vai löytyisikö sinulta vielä toiset 5 lempikirjaa, varmaan?