torstai 7. toukokuuta 2009

Pönttö rikki ja Aimolla liikaa paineita

Aamulla ei ole aina ihan terävimmillään. Tämä tuli varsin selvästi todistettua tänään, kun laittauduin valmiiksi.

Meillä on pienessä kylpyhuoneessamme pöntön yläpuolella kapoinen kaappi, jossa on kaiken maailman tököttiä ja purnukkaa. Olen vallannut kaapin viidestä hyllystä neljä, mies on omine tuotteineen (pääosin parranajoon liittyviä juttuja) ajettu ylimmälle hyllylle ihan fyysisten ominaisuuksiensa takia.

Meikattuani otin kaapista uudet kertakäyttöiset piilolinssit, joita myöskin säilytetään pöntön yllä kaapissa. Laittaessani piilarilaatikkoa takaisin kaappiin, tuli miehen hyllyltä after shave -purkki sukkana alas. Kaapin ainoa lasipurkki. Suoraan pöntön vesisäiliön päälle.


Purkille ei luonnollisestikaan käynyt mitään, kun taas pönttö yhtä luonnollisesti oli vastaanottavana osapuolena. Ja pirulauta. Yläpuolen kuvan perusteella vaurio näyttäisi olevan "vain" muhkea halkeama. Tämä toinen kuva paljastaa kuitenkin karun totuuden.


Kas, pönttö ei vain haljennut, vaan siitä lähti ihan kunnon pala. Hetken aikaa suorastaan v*tutti niin, ettei veri kiertänyt.

Hetkellisen verenkiertohäiriön ja ylimääräisen aamuärsytyksen takia verenpaineeni oli ilmeisesti tavallista korkeammalla, sillä sain neuvolassa aikaiseksi tökeröt lukemat. Neuvolan täti komensi minut seuraamaan verenpainetta ja sain lempeähkön saarnan.

Töissä totesimme (nais)porukalla, että pöntön rikkoutuminen oli selkeästikin mieheni syytä. Ja miksei olisi. Hänenhän hyllyltään oli pudonnut hänen after shave -purkkinsa. Huokaus.

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Jotenkin tätä blogia tovin seuranneena tuli mieleen, että just sulle voi tapahtua jotain tällaista. :D

Stansta kirjoitti...

Olen sanaton ja siksi siis pönttö..? ;) Että voikin satti ja tapahtua...

Stansta kirjoitti...

SATTUA siis... *nolo* ja vetoaa typoineen kipsattuun käteensä, edelleen... :(

Anu kirjoitti...

Merkillistä. Olisin voinut lyödä aika isosta summasta vetoa siitä, että lasipullon ja säiliön kannen tehdessä lähempää tuttavuutta vaurioita syntyisi lasipulloon.
Merkillistä..

Aimo kirjoitti...

Anu, niinhän sitä voisi kuvitella. Siinä pirun Nivea-purnukassa ei ole särön säröä. Vahvaa tekoa.

Stansta, etpä ole pönttö :D

Tiina, valitettavasti juurikin näin. Minkäs töhö luonnolleen voi.