sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Yrittänyttä ei laiteta

Vessanpöntön rikkoutuminen kiukuttaa minua edelleen kovasti. Rikkoutunut pönttö irvistää minulle joka kerta vessassa käydessäni.

Vähän samalla tavalla kuin halkeama silmälasieni linssissä muistuttaa itsestään jokaisena päivänä. Linssinkin halkeama oli yhden aamutoheiloinnin tulos. Tämä tohelointi tosin kävi jo helmikuun puolella.


Halkeama on kyllä todella pieni, sitä tuskin huomaa (toivottavasti), mutta minua se kaihertaa.

Takaisin kuitenkin pönttöilyyn. Mies oli selvittänyt kansiasiaa ja ilmeisesti pöntön vesisäiliön kansi maksaa lähes yhtä paljon kuin uusi pönttö.

Näitä tällaisia juttujahan varten on kotivakuutukset, mutta kokeilin vielä toista lähestymistapaa. Kirjoitin pönttövalmistajalle sähköpostia, jossa kuvasin tapahtuneen ja kysyin neuvoa.

Tämähän voi olla ihan hakuammuntaa, mutta parhaimmassa tapauksessa valmistajalta voisi saada halvalla korvaavan kannen. Ei kysymisestä ainakaan haittaa voi olla.

3 kommenttia:

Sipulix kirjoitti...

Hei, luin Hesarista, että Tampereella on joku sellainen paikka, mistä saa vanhoihin pönttöihin ja lavuaareihin varaosia...se oli joku rakennustori tai sinne päin...eivätkä maksa paljoa...

Nimby kirjoitti...

Olisikos tällainen kyseessä? Olen ymmärtänyt, että sieltä löytyy jos jonkinmoista tavaraa ja osaa. http://www.tampereenrakennustori.fi

Aimo kirjoitti...

Kiitos vinkeistä! Täytyypä ottaa selvää (ennen näyttöä ensi viikon maanantaina).