sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Huijausta!

Mihin sitä voi enää luottaa?

Kävimme erämessuilemassa Kouvolassa (tai oikeastaan Korialla). Anoppi osti vauvalle suloisen paidan.


Eikö olekin suloinen?

Vaan mitäpä paljastuikaan, kun etsin pesuohjetta. Niskan lappu kyllä kertoo paidan merkiksi rusko neuleen (argh, mikä yhdyssanavirhe) ja komeasti on nimen alla Suomen lippukin. Pesuohjeessa valmistusmaa onkin vähän kauempana.


Että näin. Made in Thailand.

Lisäys (klo 23.18): Google-haku ei luonnollisestikaan kerro koko totuutta, mutta eipä löytynyt hakusanoilla "rusko+ neule" tai "ruskoneule" valmistajaa. Alan epäillä, että tässä tarkoituksella on käytetty samankaltaista nimeä kuin Ruskovilla, joka tekee tuotteensa ihan oikeasti Suomessa.

5 kommenttia:

Holly kirjoitti...

Edelliseen postaukseesi liittyen: minusta kolmipisteessä tai pistekolmikossa (mikä lie) ei ole mitään pahaa... lol :)

Viljelen sitä laajasti ja välillä itseänikin vähän suoraan sanottuna ärsyttää.

Sipulix kirjoitti...

No hö, ompahan huijausta! Ja pistekolmikko on oikein toimiva juttu :D ...

Aimo kirjoitti...

Heh, pistekolmikko on hyvä tehokeino, mutta kyseinen henkilö, johon edellisessä postauksessa viittasin, oli todellinen väärinkäyttäjä. Useampi lause loppu pistekolmikkoon kuin pisteeseen ja hän jätti asioita paljon arvailun varaan... Ja sitten oli ne viestit, joissa pistekolmikkokaan ei riittänyt........... Tästä syystä inhoni.

vilukissi kirjoitti...

Kyllä, uskon kans vahvasti, että oli muka tarkoitettu sinne päin...Ruskovillaa. Näin kuvia Kiinasta, jossa oli hiusten hoitoaineet ymv.kirjoitettuna kuin Loreal...nopeasti katsottuna kuin aito ja oikea merkki. Ostimme kans moottoripyörämessuilta samanmerkkisen paidan, isolle miehelle, kokoa xxl. Pitääpä katsoa senkin niskamerkki. Nostalgista.

Pellavasydämen Mervi kirjoitti...

Eikä ole huijaus loppunut. Tänään, vuonna 2016, minulle tuotiin korjattavaksi pusero, jossa on samanlainen etiketti. Päänläpi on niin pieni (40 cm) ettei millään mahdu lapsen pään yli. Kovasti oli myyjä asiakkaalleni vakuuttanut, että kyllä mahtuu. Nyt ymmärrän, ettei olekaan kotimainen valmistaja.