keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Poliisista, päivää

Mies sai eilen puhelun poliisista. Ovat kuulemma selvittäneet prätkähuijarin henkilöllisyyden.

Kiinni huijaria ei vielä ole saatu. Se tosin on kuulemma vain ajan kysymys. Tai sitten tyyppi pääsee hengestään ärsyttäessään tarpeeksi pahoja tahoja - sekin kuulemma on hyvin mahdollista.

Poliisi kyseli, onko miehelläni korvausvaateita, mutta sanoi samaan hengenvetoon, ettei mitään kannata odottaa saavansa. Huijarilla, jonka poliisikin nimesi ammattihuijariksi, on kontollaan niin mittava lista rötöksiä, ettei todennäköisesti kukaan tule saamaan rahojaan. Ja meillehän ei koitunut edes varsinaista taloudellista tappiota.

Ellei sitten taloudelliseksi tappioksi lueta sitä, että pyörä on edelleen myymättä. Pyöräkauppojen aikaan miehen ajopelille olisi ollut kaksi muutakin ottajaa. Nyt tilanne on toinen, sillä suurin osa on prätkänsä jo tältä vuodelta ostanut.

1 kommentti:

Susikairan akka kirjoitti...

Tuo oli kyllä niin uskomaton tapaus, että voi kauhistus. Noita "ammattihuijareita" pitää niin elokuva- ja kirjamateriaalina, että on vaikea ymmärtää heitä todella olevan. Onneksi teille ei kuitenkaan pahempaa vahinkoa ehtinyt tapahtua, tosin ymmärrän kyllä harmistuksen jo siitäkin, että pyörä jäi vielä nurkkiin. Suututtavaa!