tiistai 30. kesäkuuta 2009

Puhdas ja pehmeä?


Ostin sitten niitä liivinsuojia. Kotimainen Helmi-merkki tarjosi 50 kappaletta hintaan 2,90. Ei paha.

Pakkauksessa on myyntilupaus "Puhdas ja pehmeä". Olisi ehkä kannattanut lisätä "ja paskat".

Avatessani pakkauksen huomasin suojuksissa ja niiden joukossa olevan ruskeita roskia ja tahroja.


Jännä juttu. Kyseessä on kuitenkin "puhdas ja pehmeä" kotimainen hygieniatuote, joka on valmistettu yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa.

Vielä jännemmäksi kävi, kun tutkailin pakkausta. Pakkaustekstit kyllä löytyivät kymmenellä kielellä, mutta yhteystietoja sai hakea. Pohjasta sitten löytyi nettiosoite, mutta siellä en tullut hullua hurskaammaksi (Paitsi että löysin jonkun mutkan kautta itselleni ihan uutta tietoa: Vuokkoset tekee nykyään biohajoavia terveysiteitä. Mahtavaa!).

Pakkauksen venäjänkielinen pätkä oli yhtä pitkä kuin muut kielet yhteensä ja tavasin venäjän alkeillani, että yksi numerosarja on puhelinnumero. Eikun soittamaan.

Numerosta vastasi hiukan hämmentyneen oloinen nainen, jolle selitin tilanteen. Saan lähettää tuotteen takaisin "pienen lapun" kanssa valmistajalle - luonnollisesti valmistajan laskuun. Kymmentä senttiä vajaa kolme euroa ei olisi ollut paha menetys, mutta olinkin pettyneempi tuotteen laatuun.

2 kommenttia:

Nimby kirjoitti...

Reklamaatiotäti iskee jälleen..;) Se on kyllä hyvä, että joku jaksaa ja viitsii antaa palautetta. Pitäisi ottaa esimerkkiä.

Ja suosittelen Ainu-merkkisiä liivinsuojia, tykkäsin. Erehdyin minäkin ostamaan ensin halvimpia mitälie koppuroita, mutta Ainun suojiin päädyin enkä sitten enää uskaltanut muuta kokeilla. =)

OT Ainii ja piti sanoa, että jos et ole vielä lukenut Jari Tervon Kallellaan, niin suosittelen lämpimästi. Ja isännyys kanssa. Kertoo päiväkirjatyylisesti siitä, kun Tervo sai poikansa, ja kerronta järjettömän HAUSKAA ja ennenkaikkea osuvaa.

Nimby kirjoitti...

Ja vielä tuli mieleen, että vaippojakin on nyt tullut biohajoavina. Ainakin suurimmaksi osaksi siis. S-ryhmän kaupoissa on Nature Babycare-merkkisiä, www.naty.com.