torstai 30. heinäkuuta 2009

Aamupala iltapalaksi

Mies täyttää huomenna 35 vuotta. Hänellä on takanaan raskas työviikko: joka päivä töitä aamusta iltamyöhään. Sitten vielä kävi niin, ettei mies voikaan pitää huomista vapaapäivää, vaan joutuukin töihin.

Olin suunnitellut huomiselle rauhallisen aamun ja aamupalaksi synttäriyllätyksen, mutta aamupala vaihtuikin iltapalaksi.

Tyrkkäsin miehen suihkun puolelle ja valmistelin iltapalan. Käyhän se näinkin.

Huomiotavaa iltapala-asetelmassa on kaukosäätimien sijainti (alempi kuva). Saanen huomauttaa, että ne ovat miehen paikalla. Tiedän, olen erityisen jalo ;)


Lahjaksi mies sai Lahti-paidan (ostin sen samalla, kun ostin isyyspakkauksen paidan) sekä kirjan, jota hän oli silmäillyt kesälomareissullamme.

Huomenna hoidettavien asioiden listalla on vuokrasopimuksen tekeminen. Päätimme alkuviikosta ottavamme sen kalliimman tilavan asunnon ja huomenna olisi tarkoitus hoitaa homma niin sanotusti kotiin.

Olen siis lähes yhtä ahkerasti pakannut kuin mies on paiskinut töitä. Pakkaamisen lomasta en enää taipunut leivontapuuhiin, joten kinuskikakku (miehen suosikki) on ostokakku. Oli muuten yllättävän hyvää - ihan pelottaa jäädä yksin kakun kanssa kotiin huomenna.

1 kommentti:

Emmi kirjoitti...

ihanaa! :) ja onnea pian uuteen kotiin!